Leonardo DiCaprio, printre vedetele care vor participa la un protest privind schimbările climatice

Actorii Leonardo DiCaprio, Evangeline Lilly şi Mark Ruffalo vor participa la un marş de protest, duminică, la New York, prin care vor cere autorităţilor să organizeze mai multe acţiuni în privinţa schimbărilor climatice.

178 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio, printre vedetele care vor participa la un protest privind schimbările climatice

Leonardo DiCaprio (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Organizatorii protestului, "People's Climate March", au declarat, duminică, pentru New York Daily News, că se aşteaptă ca mai multe vedete să participe la eveniment, iar printre acestea se vor afla actori de prim rang de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio şi Mark Ruffalo, informează contactmusic.com.

Evenimentul este considerat cel mai mare protest din istorie privind combaterea încălzirii globale.

Leonardo DiCaprio, care săptămâna aceasta a fost numit mesager al păcii pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), şi Evangeline Lilly, starul din seria TV "Lost", se vor alătura protestului. Organizatorii se aşteaptă ca la această acţiune să participe peste 100.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici