Michael Jordan s-a căsătorit pentru a doua oară. Soţia sa, cu 15 ani mai tânără

Fostul baschetbalist american Michael Jordan, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, în Florida, cu iubita sa Yvette Prieto (35 de ani), pe care a cunoscut-o în 2008.

748 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan s-a căsătorit pentru a doua oară. Soţia sa, cu 15 ani mai tânără

Michael Jordan s-a căsătorit pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ceremonia ce a avut loc la biserica episcopală Bethesda-by-the Sea din Palm Beach, unde s-a căsătorit şi magnatul imobiliar Donald Trump cu Melania Knauss, au fost prezente aproximativ 500 de persoane, informează publicaţia People.

Jordan a mai invitat 1.500 de persoane la recepţia ce a avut loc la un club de golf din oraşul Jupiter, unde fostul sportiv a construit recent o reşedinţă.

"Plănuiau acest eveniment de multe luni. Michael voia să îi ofere lui Yvette tot ce şi-a dorit vreodată", a declarat un participant la ceremonie.

Jordan a cerut-o în căsătorie pe Yvette Prieto în 2011, de Crăciun. Cei doi şi-au depus actele pentru a se căsători în martie.

Michael Jordan a mai fost căsătorit, timp de 17 ani, cu Juanita Vanoy, de care a divorţat în 2006. Jordan are trei copii cu Vanoy.

Michael Jordan, o legendă a echipei Chicago Bulls, este în prezent patronul echipei Charlotte Bobcats, un club din NBA (Liga profesionistă de baschet nord-americană).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici