Michelle Obama, fotografiată pentru prima dată cu părul ei natural

Michelle Obama a fost fotografiată cu părul ei lăsat în starea sa naturală. Fotografia nu a fost confirmată de fosta Prima Doamnă.

9190 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, fotografiată pentru prima dată cu părul ei natural

Michelle Obama, fotografiată cu părul lăsat în

Michelle Obama  a inspirat numerose persoane, de toate rasele, iar această fotografie a fost bine primită de public, care a aplaudat-o pentru curaj, informează website-ul Good. 

 

 

În Statele Unite, femeile afro-americane se plâng frecvent de faptul că părul lor natural, în general foarte creţ, este considerat un semn de neprofesionalism şi sunt forţate să îşi întindă părul. Timp de opt ani, cât a fost Prima Doamnă, Michelle Obama nu a purtat părul decât întins. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici