Mika va concerta la Mamaia, pe 24 iulie

Artistul britanic Mika va concerta în premieră în România, pe 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, cu intrare liberă, informează organizatorii.

58 afișări
Imaginea articolului Mika va concerta la Mamaia, pe 24 iulie

Mika, în concert la Mamaia, pe 24 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe 8 ianuarie 2007, artistul britanic Mika lansa primul său single, "Grace Kelly", melodie ce a ajuns în scurt timp în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume.

Primul său album, "Life in Cartoon Motion", s-a vândut în peste 5,6 milioane de exemplare şi l-a ajutat să câştige premiul pentru cel mai bun debut al unui artist britanic la Brit Awards 2008 şi să fie nominalizat la premiile Grammy, pentru piesa "Love Today". În septembrie 2009, Mika şi-a lansat cel de-al doilea album, "The Boy Who Knew Too Much", care se bucură de asemenea de succes, melodiile "We Are Golden" şi "Rain" de pe acest material discografic ocupând la rândul lor vârfurile clasamentelor.

Mika, pe numele său real Michael Holbrook Penniman Jr., născut pe 18 august 1983, a urmat cursurile Royal College of Music din Londra şi se spune că vocea sa atinge cinci octave. El este, în acelaşi timp, un entertainer de succes - concertele sale atrăgând sute de mii de oameni în întreaga lume.

Primul concert al artistului în România se desfăşoară în cadrul celui de-al cincilea eveniment Orange PrePay Party, o serie de spectacole care a adunat până în prezent peste 100.000 de spectatori. Din 2007, la Orange PrePay Party au cântat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy şi I Am Kloot. Duffy a suţinut anul trecut concertul pe aceeaşi plajă din Mamaia unde va cânta şi Mika, locul devenit tradiţional pentru desfăşurarea evenimentelor de vară Orange.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici