Motivul pentru care Irina Rimes a divorţat

Artiştii Irina Rimes şi Andi Bănică sunt colegi de studio, înregistrează la aceeaşi casa de discuri, însă pe ei îi leagă mai multe amintiri şi un scurt mariaj.

2716 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Irina Rimes a divorţat

Motivul pentru care Irina Rimes a divorţat

ONE scrie că Andi Bănică ar fi înşelat-o pe Irina cu o contabilă, pe care a lăsat-o însaărcinată de două ori.

Cei doi au divorţat în vara anului trecut, iar motivul pentru care au hotărât că ar fi mai bine să-şi separe drumurile a fost faptul că Irina şi-a prins fostul soţ înşelând-o cu o contabilă din Rusia.

Aceasta rămăsese însărcinată cu Andi, iar artistul când a aflat vestea, a hotărât să se desparta şi de amanta sa.

După patru luni de la despărţire, femeia a pierdut sarcina, iar Andi s-a întors la ea. Povestea celor doi amanţi nu s-a finalizat aici, femeia cu care a fost înşelată Irina Rimes, a rămas din nou gravidă, de data aceasta având gemeni. Din păcate, este vorba despre o sarcină cu problemă, în prezent, rusoaica fiind internată în spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici