"Nebunie în Las Vegas" debutează pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Comedia "Nebunie în Las Vegas/ Think Like a Man Too", de Tim Story, debutează pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 30 de milioane de dolari.

781 afișări
Imaginea articolului "Nebunie în Las Vegas" debutează pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Nebunie în Las Vegas" debutează pe primul loc în box office-ul nord-american (Imagine: Andreea Balaurea / Mediafax Foto)

Continuare a comediei de mare succes "Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat" (2012), filmul "Nebunie în Las Vegas" spune povestea lui Zeke, Dominic şi Cedric, care sunt gata pentru o distracţie de pomină în Las Vegas. Cei trei prieteni sunt invitaţi la o petrecere a burlacilor, dar în calea distracţiei se vor afla chiar iubitele acestora, Candace, Kristen şi Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciţelor poate fi de două ori mai straşnică.

Comedia de acţiune "O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street", de Michael Bacall, Phil Lord şi Christopher Miller, pierde poziţia de lider şi ocupă locul al doilea, cu încasări de 29 de milioane de dolari, conform datelor oferite de boxofficemojo.com. În această continuare a filmului "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012), poliţiştii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) înfruntă de această dată provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele traficului de droguri printre studenţi. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă şi mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Dave Franco revine în distribuţia filmului, iar pe afişul peliculei figurează şi actorul Brad Pitt, într-o apariţie specială.

Filmul de animaţie "Cum să îţi dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2", de Dean DeBlois, se situează pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 25,3 milioane de dolari. Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ (cu vocea lui Jay Baruchel) şi Ştirbul (cu vocea lui Jonah Hill) cutreieră cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba odată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi al dragonilor deopotrivă. Printre actorii care asigură vocea personajelor din acest film se numără Gerard Butler (Stoick cel Mare), Kristen Wiig (Ruffnut), Cate Blanchett (Valka) şi Djimon Hounsou (Drago Bludvist).

Pe locul al patrulea în clasament debutează cea mai recentă producţie regizată de Clint Eastwood, musicalul "Jersey Boys", cu încasări de 13,5 milioane de dolari. Filmul spune povestea a patru tineri certaţi cu legea din New Jersey, care vor forma împreună legendarul grup rock din anii '60 The Four Seasons. În rolurile principale joacă Vincent Piazza, John Lloyd Young, Erich Bergen, alături de Christopher Walken şi Michael Lomenda.

Pe locul al cincilea se situează filmul "Maleficent", cu încasări de 13 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Peter Stromberg, reprezintă o ecranizare live-action a celebrului basm "Frumoasa din pădurea adormită", prezentat din punctul de vedere al personajului negativ. Frumoasa şi tânăra Maleficent (Angelina Jolie) trăieşte o viaţă idilică în regatul ei acoperit de păduri, visând să devină o puternică zână bună. Dar într-o bună zi, armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o trădare de temut face inima zânei să se transforme în piatră. Câţiva ani mai târziu, mânată de setea de răzbunare, Maleficent va arunca un crunt blestem asupra Aurorei (Elle Fanning), fiica succesorului la tron al regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut.

Filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", de Doug Liman şi cu Tom Cruise în rolul principal, se situează pe locul al şaselea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor. Deşi este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.

Locul al şaptelea în clasament este ocupat de drama romantică "Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars", de Josh Boone, cu încasări de 8,6 milioane de dolari. Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster (Shaileen Woodley), în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost bolnavă "în fază terminală". Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters (Ansel Elgort), suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de sprijin unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti. Din distribuţia filmului mai fac parte Willem Defoe şi Laura Dern.

Locul al optulea în box office este ocupat de filmul "X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut", de Bryan Singer, cu încasări de 6,2 milioane de dolari. Cea mai experimentată echipă X-Men duce o bătălie pentru supravieţuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală "X-Men" se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class" (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X. Din distribuţie fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult şi Hugh Jackman.

Filmul "Chef", de Jon Favreau, ocupă locul al nouălea, cu încasări de 1,8 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Jon Favreau), care îşi pierde postul de maestru bucătar la un restaurant cunoscut. Întâmplarea este un dezastru pentru Cal, dar alături de fosta soţie (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant "mobil", deschis în remorca unei camionete.

Filmul de acţiune "Godzilla 3D", de Gareth Edwards, ocupă locul al zecelea în clasament, cu încasări de 1,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În această producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, regizorul Gareth Edwards ("Monştrii") prezintă o poveste impresionantă despre curaj şi armistiţiu în faţa forţei copleşitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuţia filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza "Kick-Ass"), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe ("Ultimul Samurai", "Începutul"), Elizabeth Olsen ("Martha Marcy May Marlene"), laureata premiului Oscar Juliette Binoche ("Pacientul englez", "Cosmopolis"), Sally Hawkins ("Blue Jasmine"), David Strathairn ("Noapte bună şi noroc!", "Moştenirea Bourne") şi Bryan Cranston ("Argo", "Breaking Bad"), câştigător al premiilor Emmy şi Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici