Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2

Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2 din Capitală, pentru o rană la picior provocată de cizmele pe care le-a purtat în timpul unor filmări la "Ghost Rider 2", care se desfăşoară chiar în unitatea sanitară.

184 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2

Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2 (Imagine: Silvana Armat/Mediafax Foto)

"Nicolas Cage avea o rană la picior din cauza cizmelor. A fost tratat şi şi-a continuat treaba. Platoul pe care filmează este instalat chiar lângă Clinica de ortopedie", a declarat medicul ortoped Bogdan Ionescu, de la Spitalul CF 2.

Actorul Nicolas Cage se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2". Nicolas Cage s-a întors în Bucureşti, la sfârşitul lunii noiembrie 2010, pentru a filma în studio şi în mai multe locaţii din Capitală pentru producţia "Ghost Rider 2". Şi anul trecut celebrul actor a filmat în mai multe locuri din România.

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal în "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi Talismanele Morţii" şi "Va curge sânge"). Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: High Voltage" şi "Gamer", şi este produsă de Sony Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici