O continuare a filmului de animaţie "Monsters, Inc.", lansată în 2013

Lungmetrajul de animaţie "Monsters University", o continuare a filmului "Compania Monştrilor/ Monsters, Inc." din 2001, va fi lansat pe 21 iunie 2013.

70 afișări
Imaginea articolului O continuare a filmului de animaţie "Monsters, Inc.", lansată în 2013

O continuare a filmului de animaţie "Monsters, Inc.", lansată în 2013

Programat iniţial să ajungă pe marile ecrane din America de Nord pe 2 noiembrie 2012, filmul de animaţie "Monsters University", a cărui acţiune este anterioară celei din pelicula originală, va avea lansarea oficială pe 21 iunie 2013. În locul său, pe 2 noiembrie 2012, va fi lansat lungmetrajul "Rebooth Ralph", informează aceshowbiz.com.

Pe lângă data oficială a lansării, noul proiect de animaţie a primit şi un nou logo. Realizat în alb/negru, logoul acestui film regizat de Dan Scalon a fost deja postat pe site-ul The Pixar Blog şi a fost înregistrat la United States Patent and Trademark Office pe 24 martie.

Acţiunea din "Monsters University" se concentrează pe aventurile prin care trec personajele Mike şi Sulley, care vor merge la universitate. Deşi cei doi păreau a fi cei mai buni prieteni în "Monsters, Inc.", relaţia lor nu a fost de la început atât de prietenoasă.

La fel ca în "Monsters, Inc.", John Goodman va asigura vocea pentru personajul Sulley, o creatură voluminoasă de culoare albastră, iar Billy Crystal va asigura din nou vocea pentru personajul Mike, o creatură verde, de forma unui glob ocular, înzestrat cu mâini şi picioare.

John Lasseter şi Kori Rae vor fi producătorii acestui film.

Lungmetrajul de animaţie "Monsters, Inc.", regizat în 2001 de Pete Docter, David Silverman şi Lee Unkrich, a obţinut încasări de 525,3 milioane de dolari pe plan mondial şi a fost recompensat cu un premiu Oscar în 2002 la categoria "cel mai bun cântec original".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici