O femeie care pretinde că este fiica lui Pele cere ca trupul marelui fotbalist să fie exhumat

O femeie care pretinde că este fiica lui Pele vrea ca trupul lui să fie exhumat pentru realizarea testului ADN.

561 afișări
Imaginea articolului O femeie care pretinde că este fiica lui Pele cere ca trupul marelui fotbalist să fie exhumat

O femeie care pretinde că este fiica lui Pele cere ca trupul marelui fotbalist să fie exhumat

Maria do Socorro Azevedo, în vârstă de 60 de ani, spune că este al optulea copil al lui Pele şi că are dreptul la o parte din moştenirea lăsată de marele fotbalist, anunţă presa braziliană, citată de Sky News.

Pele a murit în decembrie 2022 şi potrivit unor informaţii neconfirmate, ar fi recunoscut în testament că are un copil pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Copiii lui au fost de acord cu un test ADN, care a avut un rezultat negativ. Şi Pele ar fi fost de acord să facă un test de paternitate, dar a murit înainte de efectuarea acestuia. De aceea, avocatul Mariei a cerut ca trupul său să fie exhumat.

În replică, avocatul care o reprezintă pe văduva lui Pele a spus că cererea este „nerezonabilă” şi „improbabilă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici