O legendă a muzicii spaniole, Camilo Sesto, a murit la vârsta de 72 de ani

Cântăreţul şi compozitorul Camilo Sesto, ale cărui balade i-au adus celebritatea pe scena muzicii spaniole în anii 1970 - 1980, a murit la vârsta de 72 de ani, în urma unei insuficienţe cardiace, potrivit The Washington Post.

239 afișări
Imaginea articolului O legendă a muzicii spaniole, Camilo Sesto, a murit la vârsta de 72 de ani

Muzicianul spaniol Camilo Sesto a murit la vârsta de 72 de ani

Managerul lui Sesto, Eduardo Guervós, a confirmat decesul acestuia pentru radiodifuzorul public spaniol TVE, menţionând că muzicianul a murit duminică dimineaţă, într-un spital din Madrid.

Pe numele real Camilo Blanes Cortés, Sesto a vândut peste 100 de milioane de discuri la nivel mondial pe parcursul unei cariere de peste 40 de ani.

Printre hiturile sale se numără "Algo de mí", "Perdóname" şi "Melina".

 

 

În 1975, a jucat în versiunea spaniolă a musicalului lui Andrew Lloyd Webber "Jesus Christ Superstar".

Pemierul Spaniei, Pedro Sánchez, a scris într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter: "Spania şi America latină deplâng moartea lui Camilo Sesto. Melodiile lui vor fi mereu parte din memoria noastră".

Taguri:
camilo sesto,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici