Oprah Winfrey este vedeta cu cel mai mare venit din 2010. Vezi cine o urmează în top

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey s-a clasat pe prima poziţie în topul celebrităţilor cu cel mai mare venit din 2010, realizat în fiecare an de revista Parade, informează accesshollywood.com.

107 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey este vedeta cu cel mai mare venit din 2010. Vezi cine o urmează în top

Oprah Winfrey este vedeta cu cel mai mare venit din 2010. Vezi cine mai e în top (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest top anual, aflat la cea de-a 28-a ediţie, a fost publicat în numărul "What People Earn" al revistei Parade.

În fruntea topului, cu un venit de 315 milioane de dolari, se află realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey.

Fondul care administrează averea cântăreţului Michael Jackson ocupă poziţia a doua, cu venituri de 275 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat, în mod surprinzător, grupul rock AC/DC, cu venituri de 114 milioane de dolari, depăşind în acest top vedete mult mai mediatizate.

Actorul american Johnny Depp a avut în 2010 venituri de 100 de milioane de dolari, în timp ce cântăreaţa Beyonce a câştigat 87 de milioane de dolari, depăşindu-l pe soţul ei, rapperul Jay-Z, care a avut venituri de 63 de milioane de dolari.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, cântăreaţa Lady Gaga (62 milioane de dolari), actriţa Sandra Bullock (56 de milioane de dolari), realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (55 de milioane de dolari), prezentatorul de televiziune Ryan Seacrest (51 de milioane de dolari) şi mogulul afacerilor imobiliare devenit vedetă de televiziune Donald Trump (50 de milioane de dolari).

Kristen Stewart, eroina din franciza "Twilight" a câştigat anul trecut 28,5 milioane de dolari, depăşindu-l în acest clasament pe "veteranul" Leonardo DiCaprio (28 de milioane de dolari), dar şi pe colegul ei din aceeaşi franciză, britanicul Robert Pattinson (27,5 milioane de dolari).

Actorul Daniel Radcliffe, starul din seria "Harry Potter", a câştigat 25 de milioane de dolari în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici