Video Papa Francisc a învăţat să învârtă mingea de baschet pe deget - FOTO, VIDEO

Papa Francisc s-a întâlnit cu echipa de baschet Harlem Globetrotters, a primit din partea membrilor acesteia un tricou special şi chiar a învăţat să învârtă mingea de baschet pe deget.

1027 afișări

Echipa de baschet Harlem Globetrotters a vizitat Vaticanul în cadrul unui turneu în Italia, informează BBC.

Papa a primit de la sportivi un tricou cu însemnele echipei de baschet, cu numele ”Papa Francisc” şi cu numărul 90 imprimat pe spate.

 

Jucătorii Harlem Globetrotters s-au fotografiat cu Papa şi i-au arătat Suveranului Pontif câteva trucuri din sportul pe care îl practică. Papa Francisc a încercat chiar să învârtă mingea de baschet pe deget.

Echipa de baschet Harlem Globetrotters a fost înfiinţată în 1926. În anul 2000, în timpul unei alte vizite la Vatican, Papa Ioan Paul al II-lea a fost declarat membru onorific al echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici