Părinţii spun lucruri trăsnite. Cele mai amuzante minciuni spuse de părinţi pentru a scăpa basma curată

Părinţii din întreaga lume se confesează pe o reţea de socializare şi dezvăluie cele mai amuzante minciuni spuse copiilor, pentru a scăpa basma curată în faţa celor mici, scrie Daily Mail.

7834 afișări
Imaginea articolului Părinţii spun lucruri trăsnite. Cele mai amuzante minciuni spuse de părinţi pentru a scăpa basma curată

Părinţii spun lucruri trăsnite. Cele mai amuzante minciuni spuse de părinţi pentru a scăpa basma curată

”I-am spus unui copil de 4 ani că bomboanele Tic Tac sunt medicamente, pentru a nu fi nevoit să împart”

”Nepoata mea de 6 ani m-a întrebat cum am rămas însărcinată. I-am răspuns că am înghiţit seminţe de pepene verde”

”Mi-am pus lipici pe mână, după care l-am dezlipit. I-am spus copilului de 3 ani că pielea mea se decojeşte”

”Am dat ceasul mai târziu cu câteva ore şi mi-am trimis copilul la culcare, minţind că e ora de somn. Eram foarte obosită”

”Pentru că sunt cel mai bun părinte, îmi ajut copilul să-şi găsească ciocolata pe care am mâncat-o seara trecută”

”I-am spus fetiţei mele de 2 ani că laptele cu ciocolată este, de fapt, lapte de soia. Acum pot bea liniştită cu ea de faţă şi nu mai plânge”

”Băiatul meu de 5 ani m-a întrebat de tatuajele pe care le am. I-am spus că atunci când va împlini 18 ani, toate tatuajele pe care le am eu îi vor creşte şi lui, pentru că aşa este legea firii”

”Mi-am minţit copilul că toţi minionii au plecat în vacanţă, pentru a nu fi nevoit să mă uit, din nou, la filmul cu personajele galbene”

”I-am spus fetiţei mele de 4 ani că Tinker Bell (Clopoţica) a incendiat Lumea Disney! Acum o urăşte pe Clopoţica. Gata cu filmele cu Tinker Bell”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici