Personalităţi care au marcat anul 2017: Cine este omul care a reuşit să creeze un imperiu din gaming | FOTO

Bobby Kotick este CEO al companiei Activision Blizzard Inc. şi a reuşit în 2017 să strângă 240 de milioane de dolari după ce a vândut 12 francize pentru a reuşi să creeze primul sediu al ligii profesioniste de e-sports, ca mărturie împotriva lipsei de seriozitate cu care sporturile tradiţionale privesc înspre competiţiile de gaming, potrivit Bloomberg.

485 afișări
Imaginea articolului Personalităţi care au marcat anul 2017: Cine este omul care a reuşit să creeze un imperiu din gaming | FOTO

Personalităţi care au marcat anul 2017: Cine este omul care a reuşit să creeze un imperiu din gaming, aducând în lumina reflectoarelor liga profesionistă de e-sports

În cadrul unui meci al New England Patriots, Kotick a discutat cu proprietarul echipei şi cu o serie întreagă de CEO despre proiectul său, o franciză de e-sports. Kotick le-a descris o ligă în care jucătorii profesionişti de jocuri video se pot juca în faţa unui public live.

El spunea că va vinde franciza pentru un joc de tip shooter pe care Activision urma să îl lanseze, denumit Overwatch. A fost bombardat cu întrebări la care nu avea răspunsul. Prin urmare, a început să angajeze executivi cu experienţă în domeniul sportiv pentru a-l consilia.

În luna martie când Kotick i-a prezentat iarăţi proiectului lui Kraft şi altor executivi în cadrul unei şedinţe, totul s-a terminat cu Kraft bătându-l pe Kotick pe obraz spunându-i replica „Ne băgăm”.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici