Petruţa Küpper - locul al treilea, în finala concursului "Das Supertalent 2009"

Românca Petruţa Küpper a încântat publicul german prin interpretarea sa la nai, situându-se pe locul al treilea în finala concursului "Das Supertalent 2009", difuzată sâmbătă seara, de RTL, potrivit site-ului televiziunii germane.

635 afișări
Imaginea articolului Petruţa Küpper - locul al treilea, în finala concursului "Das Supertalent 2009"

Românca Petruţa Küpper - pe locul al treilea, în finala concursului "Das Supertalent 2009"

Petruţa Küpper, născută în 21 martie 1981, la Sibiu, s-a clasat pe locul al treilea în finala concursului "Das Supertalent 2009".

Competiţia a fost câştigată de Yvo Antoni & Primadonna, pe locul al doilea situându-se Vanessa Calcagno. Juriul a fost format din Dieter Bohlen, Bruce Darnell şi Sylvie van der Vaart.

Potrivit apropo.ro, Petruţa Cecilia Küpper s-a stabilit în Germania împreună cu soţul ei, Jens, şi cu fiica lor de doi ani, Jessica. Petruţa s-a hotărât să participe la emisiunea concurs "Das Supertalent 2009" pentru a câştiga premiul cel mare şi pentru a-şi ajuta mama bolnavă, rămasă în România.

În România, Petruţa a studiat naiul împreună cu Gheorghe Zamfir, pe care îl consideră mentorul şi modelul ei.

"Das Supertalent" este o emisiune realizată de RTL după formatul de mare succes mondial "Got Talent", un show în care oamenii talentaţi din orice domeniu pot să se facă remarcaţi.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici