Pretenţiile Anastaciei: Lumânări parfumate, mâncare dietetică şi budincă de ciocolată

Cântăreaţa americană Anastacia, care, marţi, va concerta la Sala Polivalentă din Capitală, a ajuns în Bucureşti luni, la ora 16.00, pe aeroportul Otopeni, cu o cursă de linie de la Londra.

129 afișări
Imaginea articolului Pretenţiile Anastaciei: Lumânări parfumate, mâncare dietetică şi budincă de ciocolată

Pretenţiile Anastaciei: Lumânări parfumate, mâncare dietetică şi budincă de ciocolată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anastacia este cazată la hotelul Marriott din Capitală şi va pleca din România miercuri.

Potrivit organizatorilor show-ului de la Bucureşti, Anastacia a cerut ca în culisele concertului pe care-l va susţine la Sala Polivalentă să îi fie puse la dispoziţie preparate vegetariene, fructe proaspete, iaurturi şi lapte dietetice, dar şi produse de patiserie şi carne. De asemenea, artista a cerut şi multe dulciuri, printre care şi budincă de ciocolată.

În materie de băuturi, Anastacia şi staff-ul său au cerut sucuri, apă plată şi minerală, energizante, bere şi vin.

În cabina sa, Anastacia a cerut în mod special lumânări cu aromă de vanilie, miere Manuka, iaurt de căpşuni şi iaurt grecesc fără grăsimi.

Spectacolul de la Bucureşti va cuprinde efecte şi decoruri speciale, ecrane gigant, momente surpriză.

Biletele pentru concert, cu preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei, s-au pus în vânzare în reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului şi online, pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues" şi "Sick and Tired", a inclus România în turneul său european de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation", care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici