"Primul circ cu drone din lume", organizat de o companie olandeză, va avea loc pe un stadion din Amsterdam

Un concert ale cărui vedete vor fi ansambluri de roboţi şi drone va fi organizat de o companie olandeză pe Amsterdam Arena, cel mai mare stadion din această ţară.

187 afișări
Imaginea articolului "Primul circ cu drone din lume", organizat de o companie olandeză, va avea loc pe un stadion din Amsterdam

"Primul circ cu drone din lume", organizat de o companie olandeză, va avea loc pe un stadion din Amsterdam (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul, denumit "primul circ cu drone din lume", va avea loc pe Amsterdam Arena din Olanda. Protagoniştii show-ului - roboţi şi drone - vor fi echipaţi cu diverse lasere şi proiectoare, informează dailymail.co.uk.

Pe scenă vor fi amenajate circuite de curse auto la care participă diverse maşini conduse de oameni.

"În acest show exploziv şi care generează multă energie, dronele vor ocupa centrul scenei, unde vor prezenta un amestec de muzică, spectacole video, proiecţii şi efecte speciale", au precizat organizatorii proiectului.

"Concertul AIR2015 va oferi spectatorilor posibilitatea de a experimenta o varietate de numere de balet şi muzică, curse şi lasere, circ, iluzii şi o întreagă magie oferită de sute de drone".

Primul show din cadrul conceptului AIR2015, la care vor participa câteva sute de drone, este programat pentru acest an.

Concertul este organizat de compania Fjuze în colaborare cu Forţele Aeriene Regale din Olanda.

Data la care va avea loc evenimentul nu a fost deocamdată anunţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici