Prinţul William vrea ca şi fiul său să fie suporter al echipei Aston Villa

Prinţul William, preşedinte de onoare al Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), a declarat, vineri, cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea forului, că îşi doreşte ca şi fiul său, George, să fie suporter al echipei Aston Villa.

92 afișări
Imaginea articolului Prinţul William vrea ca şi fiul său să fie suporter al echipei Aston Villa

Prinţul William vrea ca şi fiul său să fie suporter al echipei Aston Villa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Atunci când Aston Villa va învinge Manchester United pe Villa Park, fiul meu va fi acolo", a spus Ducele de Cambridge, într-un mesaj publicat pe site-ul FA.

Prinţul William este suporter al echipei Aston Villa, un club din Birmingham, din perioada în care a făcut liceul la Eton.

Prinţul George, în vârstă de trei luni, care ar putea urca într-o bună zi pe tronul Marii Britanii, a fost botezat miercuri, cu apă din râul Iordan, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici