ProFM îşi face ascultătoarele fericite prin campania "Silicoane pentru fane"

ProFM lansează săptămâna aceasta campania "Silicoane pentru fane", dedicată femeilor din România care doresc să îşi îmbunătăţească look-ul, câştigătoarea urmând să primească apoi şi rolul de asistentă la emisiunea "LOL" de la MTV, informează postul de radio.

560 afișări
Imaginea articolului ProFM îşi face ascultătoarele fericite prin campania "Silicoane pentru fane"

ProFM îşi face ascultătoarele fericite prin campania "Silicoane pentru fane"

ProFM lansează, pentru toate femeile din România, o provocare şi le oferă ocazia de a-şi împlini un vis - de a se uita în fiecare zi în oglindă pline de mândrie -, dar şi şansa unei cariere în televiziune.

Doamnele şi domnişoarele care doresc să îşi îmbunătăţească look-ul sau, mai bine zis, bustul nu trebuie să rateze oportunitatea oferită de ProFM, care, din această săptămână, lansează campania "Silicoane pentru fane".

Fanele ProFM nu trebuie să rateze programele DJ-ilor, mai ales că în curând vor beneficia din plin de susţinerea lor.

Ascultătoarele ProFM care consideră că sânii mari sunt singurul "amănunt" care le lipseşte ca să fie "WOW" trebuie să intre pe pagina de concurs de pe site-ul www.profm.ro. La înscriere, pe lângă datele personale, ele trebuie să pună şi o fotografie prin care să demonstreze cât de frumoase sunt şi să convingă internauţii că merită să câştige voturile lor şi să ajungă perfecte prin câştigarea unei perechi de silicoane. Mai mult, ele nu trebuie să uite să îşi anunţe prietenii să le voteze, pentru că premiul este pe măsura efortului: fericita câştigătoare va beneficia de o operaţie de implant cu silicon realizată de unul dintre cei mai apreciaţi medici chirurgi plasticieni din România, Constantin Stan.

După această operaţie, viaţa fericitei câştigătoare se va schimba şi mai mult, pentru că DJ-ii Greeg şi Onuc de la ProFM îi oferă viitoarei câştigătoare încă o surpriză: rolul de asistentă la emisiunea "LOL", pe care cei doi o prezintă de luni până vineri, în intervalul 13.00 - 15.00, la MTV.

"Este cea mai bună campanie pe care ProFM a iniţiat-o. De ce?! Pentru că amândoi suntem mari iubitori de tot ce e frumos. Şi rotund. Noi vom urmări îndeaproape această campanie, pentru că am zis că vrem să oferim şi noi ceva câştigătoarei: privilegiul de a ne vedea zilnic! Astfel, de comun acord cu toată echipa de băieţi de la «LOL», vrem să o facem nu mireasă, ci asistentă pe câştigătoarea concursului «Silicoane pentru fane!»", spun cei doi DJ-i ProFM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici