Rapperul 21 Savage, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost arestat în SUA şi va fi deportat. Ce declară avocatul artistului

Rapperul 21 Savage, nominalizat la premiile Grammy de anul acesta, a fost arestat în SUA după ce autorităţile au descoperit că locuieşte ilegal, de foarte mulţi ani, în această ţară şi va fi deportat, potrivit apnews.com.

290 afișări
Imaginea articolului Rapperul 21 Savage, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost arestat în SUA şi va fi deportat. Ce declară avocatul artistului

Rapperul 21 Savage, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost arestat în SUA şi va fi deportat. Ce declară avocatul artistului

Artistul Sha Yaa Bin Abraham-Joseph a fost arestat duminică, în zona oraşului Atlanta, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Abraham-Joseph este cetăţean britanic, viza sa de şedere i-a expirat din 2006, iar, în 2014, a şi fost condamnat în SUA pentru infracţiuni legate de droguri.

Avocata rapperului a declarat că este vorba despre o neînţelegere şi că Abraham-Joseph este un model pentru tinerii americani, mai ales pentru cei din Atlanta.

Abraham-Joseph are două nominalizări la premiile Grammy de anul acesta, care vor fi decernate duminică, la Los Angeles, inclusiv pentru cea mai bună înregistrare a anului, "Rockstar", alături de Post Malone.

Cel de-al doilea album solo al său, "I Am I Was", lansat în decembrie 2018, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici