Rapperul 50 Cent, spitalizat de urgenţă, după un accident rutier

Rapperul american 50 Cent a fost transportat de urgenţă la un spital din New York, după ce a suferit un accident de automobil, în noaptea de luni spre marţi.

1928 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent, spitalizat de urgenţă, după un accident rutier

Rapperul 50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul s-a produs pe autostrada care leagă metropola newyorkeză de insula Long Island. Automobilul condus de muzicianul american, un model SUV, a intrat în coliziune cu un camion, informează contactmusic.com.

Medicii au ajuns destul de repede la locul accidentului, iar rapperul a fost transferat pe targă într-o ambulanţă, cu un guler de siguranţă în jurul gâtului, afirmă site-ul ThisIs50.com.

Potrivit unor surse, 50 Cent va efectua o serie de teste medicale în zona gâtului şi a spatelui. Până la ora publicării acestor informaţii nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a muzicianului.

Potrivit site-ului ThisIs50.com, şoferul camionului implicat în accident a fost şi el spitalizat şi necesită îngrijiri medicale.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici