Robert De Niro, un nou atac la preşedintele SUA: E aşa un golan. Sper că o să fie pus sub acuzare

Actorul Robert De Niro şi-a arătat dispreţul pentru Donald Trump şi cu ocazia premierei peliculei ”The Irishman” la New York: ”Sper că o să fie pus sub acuzare, trebuie să se meargă până la capăt”, a spus actorul citat de platforma Variety.

201 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro, un nou atac la preşedintele SUA: E aşa un golan. Sper că o să fie pus sub acuzare

Robert De Niro, un nou atac la preşedintele SUA: Sper că o să fie pus sub acuzare

”E aşa un golan” (low life), a spus Robert De Niro despre preşedintele american Donald Trump la premiera celui mai recent film regizat de Martin Scorsese. ”Îi murdăreşte pe toţi cei din jurul său”, a completat de Niro.

”Tipul ăsta e dezonorant”, a comentat De Niro, ”Nu are consistenţă, nu are principii, nici morală. E amoral, imoral”.

Pelicula “The Irishman” este o producţie regizată de Martin Scorsese cu De Niro, Al Pacino, Anna Paquin şi Joe Pesci în distribuţie. Filmul se bazează pe memoriile lui Charles Brandt publicate sub titlul “I Heard You Paint Houses” şi spune povestea unui criminal plătit bănuit că ar fi implicat în uciderea liderului sindical Jimmy Hoffa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici