Românca Loredana Sachelaru, reprezentanta Australiei la Cerbul de Aur

Loredana Sachelaru, o tânără australiancă de origine română, din Melbourne, va reprezenta Australia la ediţia din acest an a Festivalului "Cerbul de Aur", care se va desfăşura la Braşov, între 2 şi 7 septembrie.

567 afișări
Imaginea articolului Românca Loredana Sachelaru, reprezentanta Australiei la Cerbul de Aur

Românca Loredana Sachelaru, reprezentanta Australiei la Cerbul de Aur

Interpreta pop Loredana Sachelaru (cu numele de scenă Xonia) are 20 de ani şi a studiat muzica şi dansul la Hollywood Pop Academy în Los Angeles.

Loredana se află de aproape un an în ţară. În prezent, ea colaborează pentru noul album cu producători muzicali din România, precum George Hora, Mihai Ogăşanu, Deepcentral şi Marius Moga.

Primul ei single (realizat de Deepcentral), "Someone to love you", este şi piesa cu care se va prezenta în concurs la Cerbul de Aur.

Întrebată ce a determinat-o să opteze pentru Australia, la Cerbul de Aur, Xonia a spus că ea, ca româncă, vrea să arate australienilor ce poate face pentru ei - obţinând un premiu, iar ca australiancă, vrea să arate românilor ce a reuşit să înveţe în Australia şi la Hollywood.

"Toată viaţa mea am visat să pot participa la Cerbul de Aur! Acum cred că e momentul să pun în practică", a declarat tânăra solistă.

Xonia a făcut balet la The Australian Ballet School, a jucat în filme şi piese de teatru.

Ediţia de anul acesta a Festivalului "Cerbul de Aur" se va desfăşura la Braşov, între 2 şi 7 septembrie. Festivalul va reuni 24 de concurenţi din 20 de ţări (Armenia, Australia, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Estonia, Finlanda, Israel, Italia, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Rusia, Spania, Turcia şi Ucraina), la care se adaugă cei trei reprezentanţi ai României.

Jasmine, Nadine şi The Marker vor reprezenta România la ediţia de anul acesta a Festivalului "Cerbul de Aur", aceştia câştigând preselecţia organizată de TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici