S-a stins din viaţă soţia lui Tom Jones

Melinda Rose Woodward, soţia cântăreţului britanic Tom Jones, care i-a fost alături muzicianului timp de 59 de ani şi i-a iertat numeroasele infidelităţi ale soţului său, s-a stins din viaţă, duminică, în Los Angeles, în urma unei lupte "scurte dar aprige" cu cancerul.

11866 afișări
Imaginea articolului S-a stins din viaţă soţia lui Tom Jones

S-a stins din viaţă soţia lui Tom Jones

Jones a fost însurat cu Lady Woodward timp de 59 de ani. Cei doi se cunoşteau din copilărie şi au început să se întâlnească de la vârsta de 15 ani. Aceasta a optat să stea departe de lumina reflectoarelor când soţul ei a devenit faimos în anul 1965 cu hit-ul "It’s Not Unusual".

Un comunicat de presă a transmis faptul că Woodward, despre care se crede că avea 75 de ani, a murit în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles la scurt timp după o bătălie "scurtă dar aprigă" cu cancerul. La căpătâiul său a fost soţul acesteia şi familia care au solicitat "respectarea intimităţii în acest moment de restrişte."

Săptămâna trecută, Tom Jones a retras un spectacol programat în Manila, Filipine, din cauza unei "boli serioase" din familia sa.

În autobiografia sa, Jones a descris cum s-a îndrăgostit de Melinda Rose Woodward după ce a văzut-o la şcoală pe când cei doi aveam 12 ani şi trăiau în cartierul galez Treforest, Pontypridd. Perechea s-a însurat în 1957 la scurt timp după cea de 16-a aniverare a Melindei. În cartea sa, Jones scria că "nu am mai avut acest sentiment pentru nimeni altcineva... Nu cred că te poţi îndrăgosti de mai multe ori."

Jones a avut o relaţie dificilă cu soţia sa şi a recunoscut că i-a fost infidel de mai multe ori.

Într-o declaraţie din 2015, Jones a mărturisit că soţia sa l-a "bătut" după ce a aflat de numeroasele sale infidelităţi. În punctul cel mai înalt al carierei sale, Jones recunoştea că a făcut sex cu 250 de fane într-un an, iar printre amantele sale se numără Mary Wilson de la The Supremes şi Marjorie Wallace, o fostă Miss World.

Woodward a mai trecut în trecut prin teama că ar putea suferi de cancer. Spre finalul vieţii, cântăreţul galez a declarat în mai multe interviuri că soţia sa şi-a "pierdut scânteia" şi că suferea de depresie şi agorafobie, părăsind rar căminul lor din Beverley Hills.

Woodward nu a călătorit cu soţul său în turneele lui mondiale şi nici nu s-a dus la Palatul Buckingham când Jones a fost înnobilat în anul 2006. Aceasta a rămas în Los Angeles când Jones a început filmările din concursul de talent al BBC "The Voice", din 2012.

"Este o femeie extraordinară", a declarat Tom Jones pentru revista Sunday Times înainte de moartea soţiei sale: "Este cel mai important lucru din viaţa mea. Tot restul au fost distracţii şi jocuri."

Woodward şi Jones au împreună un fiu, Mark, în vârstă de 59 de ani, care este managerul cântăreţului.

În cariera sa de 50 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum "Delilah", "Mama told me not to come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "Sex Bomb", "Thunderball", "She's a lady", "Burning Hell", "Tower of Song" şi "Hit or Miss".

Thomas Jones Woodward s-a născut în Pontypridd, South Wales, Marea Britanie, pe 7 iunie 1940, tatăl său lucrând în minele de cărbuni din Valea Rhondda. După ce a renunţat la şcoală, la vârsta de 15 ani, a avut diverse locuri de muncă şi a cântat în cluburi de noapte. S-a căsătorit la vârsta de 17 ani.

Deşi Tom Jones este celebru pentru hituri precum "It's Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "What's New Pussycat", "I'll Never Fall In Love Again" şi "If I Only Knew", el este în primul rând un artist cu un suflet pentru rhythm & blues.

Tom Jones a primit titlul de cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit "pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică", un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, premiul Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, prestigiosul premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Artistul britanic a susţinut trei concerte şi în România, în 2007, 2011 şi 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici