Şase vedete care cred în existenţa extratereştrilor

Multe vedete de la Hollywood sunt de părere că oamenii nu reprezintă singura formă de viaţă din univers şi cred în existenţa extratereştrilor.

470 afișări
Imaginea articolului Şase vedete care cred în existenţa extratereştrilor

Şase vedete care cred în existenţa extratereştrilor

Cântăreaţa Katy Perry este una dintre vedetele care consideră că extratereştrii există, informează contactmusic.com.

"Cred foarte mult în astrologie. Cred în extratereştri. Mă uit la stele şi îmi imaginez: Cât de importanţi suntem ca să ne gândim că suntem singura formă de viaţă", a spus Katy Perry, într-un interviu acordat revistei GQ.

Actorul Tom Cruise este un alt susţinător al ideii că extratereştrii există. "S-ar putea să fie puţin arogant să gândim că suntem singurii în toate galaxiile din univers", a declarat actorul într-o conferinţă de presă.

Şi cântăreţul Elvis Presley a crezut că oamenii nu sunt singurele fiinţe din univers. Mai mult decât atât, Presley susţinea că o "lumină ciudată, albastră, neidentificată" a apărut deasupra casei din Tupelo, Mississippi, în noaptea în care s-a născut, potrivit lui Michael Luckman, autorului biografiei lui Elvis Presley.

Totodată, în timpul unei emisiunii din 2012, actriţa Megan Fox a spus că serialele TV, cum ar fi "History's Ancient Aliens", au ajutat-o să înţeleagă mai bine că oamenii nu sunt singuri în univers.

Alicia Keys este una dintre vedetele care nu doar că susţine existenţa extratereştrilor, dar cântăreaţa este de părere că ei trăiesc în acest moment printre oameni. Mai mult decât atât, cântăreaţa a declarat că a intrat în contact cu ei. "Am cunoscut cu siguranţă câţiva extratereştri în viaţa mea", a spus râzând actriţa.

Una dintre vedetele de la Hollywood care crede cu tărie în existenţa OZN-urilor şi a extratereştrilor este actriţa Shirley MacLaine, care a declarat că OZN-urile sunt o apariţie obişnuită la ferma ei din New Mexico. Cu toate acestea, MacLaine a precizat că nu a intrat niciodată în contact cu un extraterestru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici