Secretele au fost dezvăluite. Ce trebuie să faci pentru a deveni o vedetă YouTube şi câţi bani poţi câştiga făcând asta

Justine Ezarik este o veterană a cunoscutei platforme YouTube şi s-a decis să împărtăşească celor pasionaţi de acest domeniu micile trucuri folosite de ea pentru a avea succes în online.

305 afișări
Imaginea articolului Secretele au fost dezvăluite. Ce trebuie să faci pentru a deveni o vedetă YouTube şi câţi bani poţi câştiga făcând asta

Secretele au fost dezvăluite. Ce trebuie să faci pentru a deveni o vedetă YouTube şi câţi bani poţi câştiga făcând asta

Ezarik face clipuri video de peste 11 ani, are peste 3,7 milioane de abonaţi YouTube şi 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram. Justine s-a născut în Pittsburgh, Pennsylvania, fiind fata cea mare a lui Michelle, o profesoară de educaţie fizică şi a lui Steve Ezarik, un miner de cărbune cu origini slovace. Justine are două surori mai mici, Breanne şi Jenna.

"La început făceam clipuri video doar pentru a demonstra oamenilor că ştiam să editez", spune Ezarik, care la momentul respectiv lucra freelance ca designer graphic. Ea şi-a păstrat slujbele şi proiectele deoarece "echipamentul este foarte scump şi pentru a le avea trebuie să ai o sursă de venit".

La un moment dat a renunţat la slujbe pentru a se concentra doar pe YouTube. "Câteodată ai nevoie să te arunci cu capul înainte pentru a reuşi".

"Cea mai grea parte este să ieşi în evidenţă deoarece foarte mulţi oameni fac clipuri şi produc conţinut video. Eu am făcut doar conţinut pe care voiam să-l văd.", spune ea.

Citeşte continuarea pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici