Shakira: Cupa Mondială mi-a schimbat viaţa. Dacă n-ar fi fost Cupa Mondială, fiul meu, Milan, n-ar fi fost aici

Shakira spune că viaţa sa a fost complet schimbată de Cupa Mondială şi crede că nu s-ar fi îndrăgostit niciodată de Gerard Piqué şi nu ar devenit mama lui Milan dacă nu s-ar fi întâlnit cu celebrul fotbalist în timp ce promova imnul campionatului din 2010 - "Waka Waka (Time for Africa)".

3251 afișări
Imaginea articolului Shakira: Cupa Mondială mi-a schimbat viaţa. Dacă n-ar fi fost Cupa Mondială, fiul meu, Milan, n-ar fi fost aici

Shakira şi Pique (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa columbiană Shakira, care - alături de americanul Carlos Santana, brazilianca Ivete Sangalo şi o şcoală de samba - va participa, duminică, la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale 2014, de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, are un fiu în vârstă de 18 luni, Milan, cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué şi crede că niciodată nu l-ar fi întâlnit pe acesta dacă nu ar fi acceptat să cânte imnul Cupei Mondiale din 2010, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, a spus: "Nu voi uita niciodată că mi-am întâlnit dragostea vieţii mele la Cupa Mondială".

"Dacă n-ar fi fost Cupa Mondială, fiul meu, Milan, n-ar fi fost aici", a completat artista.

Shakira, care a ridicat publicul în picioare la CM-2010 cu "Waka-Waka" şi la ediţia din 2006 cu "Hips don't lie", va cânta, la a treia sa prezenţă la Cupa Mondială, "La la la (Brazil 2014)", alături de brazilianul Carlinhos Brown.

Cântăreaţa Shakira are o relaţie din 2011 cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, însă a declarat recent într-un interviu că nu se grăbeşte cu căsătoria, deoarece o nuntă nu va schimba legătura profundă pe care o are cu partenerul de viaţă. În 2013 s-a născut primul copil al cuplului, pe nume Milan.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care două premii Grammy, opt Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. Recent, Shakira a lansat, în duet cu Rihanna, single-ul "Can't Remember to Forget You", ce va fi inclus pe următorul album al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici