Shakira se desparte de Pique, după 7 ani şi doi copii

Shakira şi Gerard Pique formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din întreaga lume, fiind cunoscuţi nu doar pentru talentul lor, ci şi pentru povestea lor de dragoste. În ciuda acestui fapt, în ultimele săptămâni, în presa spaniolă, au apărut tot mai multe informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi despărţit.

21598 afișări
Imaginea articolului Shakira se desparte de Pique, după 7 ani şi doi copii

Shakira şi Pique îşi spun adio după 7 ani. Au împreună doi copii

Gerard Pique şi-ar fi cumpărat o casă în Barcelona, unde locuieşte singur, scrie La Republica.pe.

Motivul despărţirii ar fi implicarea prea mare a Shakirei în promovarea noului ei album şi pregătirea pentru turneul ”El Dorado World Tour”.

Un alt semn al despărţirii ar fi faptul că după ultimul gol marcat, Pique a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă de obicei. Acesta ridica patru degete, câte două la fiecare mână, simbolul acestui gest fiind faptul că atât el, cât şi Shakira, sunt născuţi pe 2 februarie, dar la diferenţă de 10 ani.

Cei doi nu au comentat în privinţa acestor informaţii. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici