Simona Halep, cerută în căsătorie de un spectator la finala BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost cerută în căsătorie de un spectator la finala turneului BRD Bucharest Open, câştigată de româncă în faţa sportivei italiene Roberta Vinci.

1122 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, cerută în căsătorie de un spectator la finala BRD Bucharest Open

Simona Halep (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Spectatorul respectiv, care a urmărit meciul de la tribuna I, a strigat către Simona Halep, spre amuzamentul în timpul setului doi: "Simona, vrei să te măriţi cu mine?".

Halep nu a reacţionat la cererea spectatorului.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită a competiţiei şi locul 3 WTA, a câştigat, duminică, prima ediţie a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 şi poziţia 24 în ierarhia mondială.

Acesta este al optulea din titlu de simplu din carieră pentru Simona Halep, după succesele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013) şi Doha (2014).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici