Snoop Dogg anunţă că va veni în curând în Bogata, Mureş, după ce zilele trecute a dat check-in în România, din greşeală

Rapperul american pare că a devenit cu adevărat interesat de a vizita localitatea din Mureş, după ce în urmă cu câteva zile a dat check-in în Bogata şi nu în Bogota, Columbia, acolo unde se afla de fapt.

25764 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg anunţă că va veni în curând în Bogata, Mureş, după ce zilele trecute a dat check-in în România, din greşeală

Snoop Dog anunţă că va veni în curând în Bogata, Mureş, după ce zilele trecute a dat check-in în România, din greşeală

Snoop Dogg a aflat de greşeala comisă în urmă cu câteva zile, atunci când a postat pe o reţea de socializare o locaţie greşită şi în acelaşi timp a rămas impresionat de reacţia românilor, care au profitat de ocazie pentru a-l invita pe rapper să viziteze cu adevărat Bogata, Mureş.

Vedeta din America pare să fie încântat de idee şi, într-o nouă postare, le-a promis românilor că va vizita România cât de curând.

„Le strig fanilor mei români, şeful dogg va veni în curând !!! ‪#‎visitbogata‬”, a scris rapperul american.

Artistul a postat, pe 14 martie, o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota.

Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.

După cum era de aşteptat, fanii artistului au început să-l ironizeze pe acesta, pe motiv că a încurcat Bogota, Columbia cu Bogota, Târgu Mureş: "uita-te la locatie :)))", au început să scrie românii pe Instagram imediat după postarea lui Snoop Dog.

Nu se ştie dacă artistul a priceput că a făcut o greşeală, "Fain la Mures, ha?!", "Bogota trebuia sa fie :))" dar cert este că ardeşenii i-au spus şi ceva pe limba lui: "We love you Snoop! sau "Hello from Borşa!😂"

După ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă atunci când a încurcat locul unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din România, comuna din Mureş a profitat de ocazia de a-şi face reclamă. Acum, comuna are şi un stie de prezentare care poate fi accesat la adresa www.visitbogata.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici