Socaciu, despre Mădălina: Asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-am iubit

Cântăreţul Victor Socaciu a declarat pentru MEDIAFAX, la aflarea veştii decesului Mădălinei Manole: "asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-am iubit, apreciat, dar despre care nu ne-am dat seama cât de fragil este".

162 afișări
Imaginea articolului Socaciu, despre Mădălina: Asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-am iubit

Socaciu, despre Mădălina: Asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-am iubit (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Cred că s-a întâmplat ceva dramatic în sufletul ei de a luat o astfel de decizie. Asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-am iubit, apreciat, dar despre care nu ne-am dat seama cât de fragil este. Poate că dincolo îşi va găsi şi acel echilibru necesar, liniştea pe care a tot căutat-o în ultimii săi ani de viaţă", a spus Victor Socaciu.

De asemenea, acesta a povestit despre începuturile carierei Mădălinei Manole, când au cântat împreună la spectacolele Cenaclului Flacăra.

"Primii paşi ai Mădălinei Manole pe scenă au fost făcuţi în zona folkului. Ea a debutat la un spectacol pe care Scânteia Tineretului l-a avut la Ploieşti. Avea 14 ani. A venit cu părinţii. Am ascultat-o, ea a cântat şi a avut un succes notabil. Atunci, am hotărât cu poetul Lucian Avramescu să o luăm în turneu pentru că era o prezenţă fermecătoare. Apoi, părinţii ei au venit la mine şi m-au rugat să am grijă de ea (...) şi am avut grijă aproape paternală de ea în turneul acela şi în turneele ulterioare", a mai spus Socaciu.

Pe de altă parte, el a remarcat "parcursul excepţional" pe care l-a avut Mădălina Manole la începutul anilor '90.

"A avut un parcurs excepţional, ca la începutul anilor '90 să fie prima voce a pop-ului român. Ne aducem aminte când, alături de Şerban Georgescu, a lansat cele mai importante şlagăre ale acelor vremuri. Era starul numărul 1, având toate sălile de spectacole pline. Avea cea mai mare audienţă. A îmbogăţit zeci de impresari şi de compozitori, însă nu a reuşit să strângă pentru ea, pentru că nu era un om care să pună ban peste ban şi a trăit din plin viaţa", a concluzionat Socaciu.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici