Soţul Claudiei Schiffer, bănuit că ar fi tatăl copilului aşteptat de January Jones

Regizorul Matthew Vaughn, soţul Claudiei Schiffer, se află în centrul unor speculaţii potrivit cărora ar fi tatăl copilului pe care îl aşteaptă actriţa January Jones, starul serialului "Mad Men", însă avocaţii cineastului spun că informaţia este "o minciună".

569 afișări
Imaginea articolului Soţul Claudiei Schiffer, bănuit că ar fi tatăl copilului aşteptat de January Jones

Soţul Claudiei Schiffer, bănuit că ar fi tatăl copilului aşteptat de January Jones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

January Jones, care a refuzat să spună cine este tatăl copilului pe care îl aşteaptă, joacă în filmul "X-Men: First Class", scris şi regizat de Matthew Vaughn, informează dailymail.co.uk.

Potrivit E! Online, Vaughn a avut o relaţie "foarte strânsă" cu actriţa pe platourile de filmare. Totodată, se pare că acesta a părăsit "brusc" oraşul Los Angeles, după ce Jones a făcut anunţul surpriză legat de faptul că este însărcinată, în aprilie.

Totuşi, potrivit imdb.com, avocaţii lui Matthew Vaughn au declarat că informaţia este "o minciună".

Potrivit unor publicaţii americane, tatăl copilului aşteptat de Jones, în vârstă de 33 de ani, este unul din foştii săi iubiţi, iar alte ziare scriu că aceasta a refuzat să spună cine este tatăl pentru că el ar fi căsătorit.

Un alt nume vehiculat este Michael Fassbender, colegul său din filmul "X-Men".

Devenită celebră cu rolul casnicei din anii '60 Betty Draper din serialul TV "Mad Men", Jones joacă rolul Emmei Frost în continuarea seriei "X-Men", personaj al cărui talent este de a-şi transforma corpul în diamante, având şi puteri telepatice.

Britanicul Matthew Vaugh este căsătorit din 2002 cu fostul model Claudia Schiffer, cei doi având împreună trei copii - Casper, născut în 2003, Clementine, născută în 2004, şi Cosima Violet, născută anul trecut. Familia locuieşte în Marea Britanie, unde are o vilă la Londra şi o casă de vacanţă în comitatul Suffolk.

Vaughn, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscut ca producător al filmului "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels", al prietenului său foarte apropiat regizorul Guy Ritchie. Şi-a făcut debutul ca regizor în 2004, cu "Prins la înghesuială/ Layer Cake", în care a jucat Sienna Miller, şi apoi a regizat "Pulbere de stele/ Stardust" (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici