Soţul Mădălinei Manole: Avea stări ciudate în mijlocul săptămânii, voia să ne vegheze din altă parte - VIDEO

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a declarat, marţi, la "Ştirile Pro TV", că soţia sa "gândea foarte limpede", însă "avea nişte stări ciudate, ce apăreau în mijlocul săptămânii brusc şi se stingeau uşor uşor", ea spunând că simte că trebuie să-şi vegheze familia "din altă parte".

640 afișări
Imaginea articolului Soţul Mădălinei Manole: Avea stări ciudate în mijlocul săptămânii, voia să ne vegheze din altă parte - VIDEO

Soţul Mădălinei Manole: Avea stări ciudate în mijlocul săptămânii, voia să ne vegheze din altă parte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În primul interviu acordat după moartea Mădălinei Manole, Petru Mircea a vorbit, marţi, într-o ediţie specială a "Ştirilor Pro TV", despre drama care i-a lovit familia.

Fiind intervievat de Cătălin Radu Tănase, Petru Mircea a spus, îndurerat şi de multe ori plângând, că a trecut prin momente foarte grele în ultimele două luni.

"Am fost singurul om care i-a putut pătrunde şi în suflet. Aşa se întâmplă cu suflete pereche", a spus Petru Mircea, precizând că "adevărul va ieşi la lumină şi lumea, probabil, va înţelege perfect ce s-a întâmplat în sufletul ei", însă Măgduţa (Mădălina Manole, n.r.) nu şi-ar dori să vorbească el foarte mult despre aceste lucruri în momentul de faţă. El a mai spus că "gura lumii se grăbeşte". "Sunt multe guri care vorbesc prostii şi spun pe ele minciuni urâte", a spus el.

Petru Mircea a mai spus că el are doar bănuieli despre ce s-a întâmplat: "Acum văd limpede că Magda a fost un înger pe pământ". "Doar cine a fost prin preajma noastră de două luni încoace ştie ce am făcut şi cât am suferit", a mai spus el.

Răspunzând unei întrebări referitoare la motivul care a făcut-o pe Mădălina Manole să se sinucidă, Petru Mircea a răspuns: "O anumită neîmplinire". El a mai spus că Mădălina Manole avea "nişte stări ciudate", din care îşi revenea de fiecare dată.

"Cam la trei zile se stingea toată starea asta. Avea nişte stări ciudate ce apăreau în mijlocul săptămânii, brusc, se stingeau uşor uşor şi era acelaşi suflet cald şi zâmbitor şi înţelegător. Spunea mereu că vede toată dragostea cu care este înconjurată, dar că aşa simte ea că pentru a ne fi nouă mult mai bine, ea trebuie să ne vegheze din altă parte şi înnebuneam efectiv când auzeam asta. Nu doresc nimănui", a spus Petru Mircea, precizând că nu ştie ce ar fi putut provoca trăirile acestea.

Vorbind despre ziua care a precedat sinuciderea soţiei sale, Petru Mircea a spus că nu a prevestit nimic. "În ziua dinaintea tragediei... n-am prevestit absolut nimic din ceea ce avea să urmeze. De fiecare dată am izbutit să reparăm stările astea, să o ajutăm să-şi găsească echilibrul", a afirmat el, precizând că înainte de a merge acasă au mers împreună într-un complex comercial.

În legătură cu noaptea în care a murit Mădălina Manole, Petru Mircea a spus: "Noi am mers împreună la culcare. Ceva i-a deturnat atenţia de la bucurii. Avea, sărăcuţa, convingerea că, dacă ne lasă, noi vom fi mai fericiţi şi ea ne va veghea".

El a mai afirmat că a vorbit cu tot felul de oameni, medici, psihologi. "Ei bănuiau că sunt tot felul de stări (...) Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog", a spus Petru Mircea, precizând însă că Mădălina Manole nu a vrut să meargă la un psiholog sau la alţi medici specializaţi, pentru că "ea nu delira, ea gândea limpede".

Video stirileprotv.ro

Totodată, Petru Mircea a mai spus că, înainte să caute sprijin în altă parte, a încercat să găsească sprijin la părinţii Mădălinei Manole. "Primul lucru a fost să pun mâna pe telefon şi să-i sun pe părinţii ei (...) Am avut parte de surprize şi surprize", a spus Petru Mircea, răspunzând unei întrebări referitoare la primele stări ale soţiei sale, care s-au produs în luna mai.

"Am beneficiat de asistenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca", a spus Petru Mircea, precizând că medicii de acolo au ţinut-o internată peste noapte pe Mădălina Manole şi că ar fi ţinut-o în continuare în spital, dacă ar fi avut "cea mai mică urmă de nebunie, de schizofrenie, de nelinişte".

În plus, Petru Mircea a spus că el şi Mădălina Manole au fost "nedespărţiţi". "În scurta noastră bucurie, o singură dată a intrat în marele complex comercial de lângă casă singură", a spus Petru Mircea, precizând că "aşa simţea el" că trebuie să fie alături de ea.

"Am apărat-o şi am protejat-o", a spus el, precizând că Mădălina Manole era afectată de foarte multe lucruri, "de la mizeriile şi neliniştile din prima linie - viaţa politică, dar şi de mizeriile din presă şi răutatea oamenilor". "A fost un om care a simţit la maxim toate bucuriile şi tristeţile", a mai spus el.

"Eu nu mă simt acuzat, nu am nicio teamă, am o tristeţe nemărginită că nu-mi găsesc liniştea să-mi plâng soţia, pe mama copilului meu", a mai spus el, precizând că suferă foarte mult că fiul său "nu va simţi niciodată căldura mamei". "Toată viaţa şi-a dorit fiinţa asta minunată să strige cineva după ea «mami, mami» şi acum, când are cine să strige, nu va auzi", a mai spus Petru Mircea.

Pe de altă parte, în ediţia specială a "Ştirilor Pro TV" a fost difuzat un interviu cu tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole. Acesta a spus că de la înmormântare nu mai este în niciun fel de relaţii cu soţul cântăreţei.

"În perioada aceasta, nu mai sunt relaţii, nu l-am văzut de când ne-am despărţit, de la înmormântare. Ce relaţii să fie? Până nu aflu adevărul, ce-aş putea să fac eu, să mă gândesc la ginerele meu când soţia mea e în casă, zace în pat şi eu am fost la medic...", a spus tatăl artistei.

Ion Manole a vorbit şi despre copilul cântăreţei. "Dacă îl găseşte vinovat, vă daţi seama că legea nu i-l lasă (pe copil, n.r.). Dacă nu este vinovat, mă bucur pentru el, mi se rupe inima pentru copil", a mai spus el.

Totodată, tatăl Mădălinei Manole a spus că nu poate să înţeleagă de ce soţul artistei "a refuzat asistenţa medicală" pe care s-a oferit să o aducă de la Ploieşti. "El (soţul, n.r.) a adus vraciul. Nu m-a primit cu asistenţă medicală şi a adus şi aşa îi zic, vraci. Nişte oameni din ăştia cu puteri supranaturale. N-a vrut să primească doctor, doctor, doctor de specialitate. A dus-o, nu ştiu ce a făcut, a dus-o până la beton la mine, fata mea (...) a dispărut ce am avut mai drag şi moral şi tot sufletul nostru", a mai spus Ion Manole.

De cealaltă parte, Petru Mircea a spus că "minciuna este un păcat" şi că tatăl Mădălinei Manole "răstălmăceşte nişte vorbe, probabil prin prisma durerii prin care trece".

"Socrul meu... Nu i-am spus niciodată socru. I-am spus tată. Nu ştiu ce semnificaţie a avut lucrul acesta, pentru persoana aceasta specială. Socrul meu, am auzit din diverse surse, pentru că am stat cât am putut de departe de toate mizeriile media în care m-au aruncat unii şi alţii - tot felul de specialişti, psihologi, prieteni, indivizi dubioşi care analizează (...) - nu ştiu ce numeşte socrul meu vraci, dar de fiecare dată am căutat şi primul ajutor către care ne-am îndreptat a fost cel al lui Dumnezeu, ori asta nu a venit din partea socrilor (...) Am vrut să o apropiem mai mult de Dumnezeu, am vrut să-i construim fărâma aceea de credinţă de care nu a avut parte şi nu i-a fost sădită la timpul respectiv", a afirmat Petru Mircea.

Video stirileprotv.ro

El a mai spus că relaţiile lui şi ale Mădălinei Manole cu familia acesteia au fost în ultimul timp aceleaşi ca întotdeauna. "Nu ne vizitam des, nu se răciseră relaţiile, erau aceleaşi relaţii dintotdeauna. Măgduţa a considerat aşa. Probabil că, liniştindu-se cândva cât de cât de amărăciunea şi tristeţea asta, (părinţii, n.r.) vor căuta fiecare în adâncul sufletului responsabilitatea de părinte. Mi-e atât de greu să vorbesc despre lucrurile astea pentru că oamenii aceştia sunt oameni atât de dragi, pe care i-am iubit şi i-am preţuit şi i-am respectat cu mult înainte să-i cunosc ca ginere şi chiar înainte, ca iubit, şi ulterior, ca logodnic", a explicat Petru Mircea.

El a mai spus că, de când s-a născut copilul, Mădălina Manole s-a apropiat foarte mult de familia lui, de părinţii lui. "Noi am uitat încă doi oameni foarte importanţi, părinţii mei, care suferă alături de mine", a afirmat el.

Petru Mircea a insistat de mai multe ori pe parcursul interviului că nu ştie ce i-a "răpit-o" pe Mădălina Manole. Referitor la cariera cântăreţei, Petru Mircea a spus: "Magda nu avea nevoie de lucruri artificiale. Era ea şi atât, doar cei care nu se regăsesc se reinventează iar şi iar".

În finalul interviului, Petru Mircea a mai spus că are "tot timpul din lume" să caute "răspunsuri".

"Eu o să-mi aduc aminte de ea, pentru că ea asta merită şi asta ne-am dorit împreună", a încheiat Petru Mircea.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Ea a înghiţit între 350 şi 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerată produce decesul în câteva minute. Artista a turnat substanţa din care a băut într-un pahar din plastic conic, ceea ce face mai uşoară deglutiţia.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici