"South Park",celebrat cu ocazia sezonului 20:Jocuri video şi expoziţii."Niciun episod cu Pokemon Go" - VIDEO

Serialul de animaţie "South Park" a fost celebrat la ediţia Comic Con din San Diego cu un nou logo şi un nou videoclip, producătorii dezvăluind, totodată, că sezonul 20 va fi lansat pe 14 septembrie şi că niciun episod nu va fi dedicat freneziei globale Pokemon Go, relatează Hollywood Reporter.

1027 afișări
Imaginea articolului "South Park",celebrat cu ocazia sezonului 20:Jocuri video şi expoziţii."Niciun episod cu Pokemon Go" - VIDEO

"South Park",celebrat cu ocazia sezonului 20:Jocuri video şi expoziţii."Niciun episod cu Pokemon Go" - VIDEO

Postul de televiziune Comedy Central, ce va difuza sezonul 20 al celebrului serial "South Park", împreună cu South Park Digital Studios, vor celebra iconica serie de animaţie în următoarele luni prin mai multe evenimente, atât în mediul online, cât şi în realitate. Printre aceste evenimente, se numără o expoziţie itinerantă ce va fi pusă la cale de artistul urban Ron English, relansarea aplicaţiei South Park într-o nouă formulă, dar şi lansarea jocului video "South Park: The Fractured But Whole", creat de compania Ubisoft, informează deadline.com.

Sezonul 20 al serialului va avea premiera pe postul Comedy Central pe 14 septembrie.

Iată noul videoclip lansat pentru sezonul 20 din "South Park", denumit “We’ve Been There”:

Pe de altă parte, creatorii serialului, Trey Parker şi Matt Stone au destăinuit la Comic Con-ul din San Diego că nu vor dedica niciun episod fenomenului global Pokemon Go: "Deja am făcut un episod despre Pokemon în 1999. S-a numit "Chinpokomon." episodul de atunci".

Este vorba despre un episod cu semnificaţie extrem de caustică şi tipică umorului negru cu care South Park şi-a obişnuit fanii, în care cei patru copii cad pradă maniei Chinpokomon şi încep să cumpere frenetic obiecte confecţionate în Japonia, ce aveau cipuri integrate. Prin aceste cip-uri din obiectele cumpărate de copii, Japonia încearcă să pună stăpânire pe sistemele informatice ale guvernului Statelor Unite şi să orchestreze atacul de la Pearl Harbour.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici