U2 va lansa un film care va însoţi noul album al trupei

Trupa irlandeză U2 va lansa în luna decembrie un fişier video special, realizat sub forma unui film care va însoţi noul album al grupului, "Songs of Innocence".

83 afișări
Imaginea articolului U2 va lansa un film care va însoţi noul album al trupei

U2 va lansa un film care va însoţi noul album al trupei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Intitulat "Films Of Innocence", această peliculă va fi lansată pe 9 decembrie şi conţine opere create de 11 artişti, realizate sub forma unor efecte vizuale.

"Films Of Innocence" este în prezent disponibil pe iTunes Music Store în sistem de precomandă, informează contactmusic.com.

Trupa irlandeză U2 a distribuit gratuit cel mai recent album al ei, "Songs of Innocence", în conturile utilizatorilor magazinului online iTunes al grupului Apple, în luna septembrie. Această iniţiativă a declanşat numeroase controverse în industria muzicală, dar şi proteste din partea celor aproape 500 milioane de utilizatori ai acestei platforme de comerţ online.

La o săptămână după lansare, grupul Apple a pus la dispoziţia internauţilor o aplicaţie ce permite ştergerea materialului discografic "Songs of Innocence" din conturile utilizatorilor care nu doreau acest disc.

În octombrie, trupa irlandeză şi-a lansat noul album pe CD.

Albumul "Songs of Innocence" a fost lansat la cinci ani de la cel mai recent material discografic al rockerilor de la U2, "No Line on the Horizon" (2009).

Grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume în anii 1980 - "The Joshua Tree" şi "Rattle and Hum".

Trupa U2 este alcătuită din basistul Adam Clayton, Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.

Cel mai recent turneu susţinut de U2, intitulat "360º Tour", este seria de concerte cu cele mai mari încasări din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obţinute în 2010 şi 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici