Un actor celebru, acuzat de furt calificat în SUA. Ar fi spart o casă pentru a lua câteva sticle de alcool

Actorul Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford, Vermont, ultimul dintr-o serie de incidente în care a fost implicat starul din "The Flash".

2373 afișări
Imaginea articolului Un actor celebru, acuzat de furt calificat în SUA. Ar fi spart o casă pentru a lua câteva sticle de alcool

Într-un raport, poliţia statului Vermont a declarat că a răspuns la o plângere de spargere în Stamford pe 1 mai şi a constatat că mai multe sticle de alcool au fost luate dintr-o locuinţă în timp ce proprietarii nu erau prezenţi. Miller a fost acuzat după ce poliţia a consultat imaginile de pe camerele de supraveghere şi a intervievat martori, potrivit AP.

Raportul poliţiei a precizat că Miller a fost localizat cu puţin timp înainte de miezul nopţii de duminică şi a primit o citaţie pentru a se prezenta la Curtea Superioară din Vermont pe 26 septembrie.

Acuzaţia de infracţiune se adaugă la problemele legale tot mai mari ale lui Miller şi la rapoartele privind comportamentul neregulamentar. Actorul în vârstă de 29 de ani a fost arestat de două ori la începutul acestui an în Hawaii, inclusiv pentru tulburarea ordinii publice şi hărţuire la un bar de karaoke. Al doilea incident a fost pentru agresiune de gradul doi.

Părinţii lui Tokata Iron Eyes, în vârstă de 18 ani, o activistă amerindiană, au înaintat, de asemenea, la începutul acestui an, un ordin de protecţie împotriva lui Miller, acuzându-l pe actor că a avut alte comportamente nepotrivite cu ea, pe când era minoră, de la vârsta de 12 ani. Tokata Iron Eyes a declarat recent pentru Insider că aceste acuzaţii sunt false.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici