Un bărbat a fost arestat după ce a furat un fragment din maşina în care a murit Paul Walker

Jameson Witty, un bărbat în vârstă de 18 ani, a fost arestat, fiind suspectat că a furat o parte din capota automobilului Porsche Carrera, în care actorul Paul Walker a murit sâmbătă, într-un accident.

122 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat după ce a furat un fragment din maşina în care a murit Paul Walker

Un bărbat a fost arestat după ce a furat un fragment din maşina în care a murit Paul Walker (Imagine: Shutterstock)

Departamentul şerifului din Los Angeles a afirmat joi că suspectul Jameson Witty a fost arestat la domiciliul său din Tujunga, statul California, şi că un al doilea suspect urmează să fie arestat, informează variety.com.

Conform detectivilor din Santa Clarita, suspectul şi celălalt complice au furat un fragment din capota automobilului, care se afla într-un camion de tractare.

Din raportul şerifului reiese că Jameson Witty a sustras partea din capotă în timp ce camionul de tractare oprise la culoarea roşie a semaforului. Un mandat de percheziţie a fost emis pentru o adresă din Canyon Country, în apropiere de regiunea Valencia, din Santa Clarita, unde a avut loc accidentul de automobil în care şi-au pierdut viaţa Paul Walker şi prietenul său Roger Rodas, aflat la volan în momentul impactului.

Reprezentanţii şerifului au declarat că ancheta referitoare la cauzele accidentului este în curs de desfăşurare.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche GT Carrera, atunci când Roger Rodas a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a ciocnit de un stâlp şi de un copac, iar apoi a luat foc şi a explodat. Stâlpul avariat purta un semn de circulaţie care indica o limită de viteză de 45 mile pe oră (72 kilometri/ oră).

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici