Un baschetbalist american şi-a pierdut tableta în parcarea sălii sporturilor din Piteşti. Cum a găsit-o | FOTO

Jucătorul american de baschet Porter Troup şi-a pierdut tableta, miercuri, în parcarea sălii sporturilor din Trivale, unde se desfăşura un meci. Jandarmii argeşeni au găsit-o şi, pe baza imaginii de pe ecran, au identificat proprietarul.

950 afișări
Imaginea articolului Un  baschetbalist american şi-a pierdut tableta în parcarea sălii sporturilor din Piteşti. Cum a găsit-o | FOTO

Un baschetbalist american şi-a pierdut tableta în parcarea sălii sporturilor din Piteşti. Cum a găsit-o |

Pe pagina de facebook a Jandarmeriei Române a fost postat un mesaj privind întâmplarea care îl are în prim-plan pe jucătorul american de baschet Porter Troup.

Baschetbalistul şi-a pierdut tableta în parcarea sălii sporturilor din Trivale, unde se desfăşura meciul dintre BCMU Piteşti şi CSM Oradea, unde ordinea era asigurată de jandarmii argeşeni.

„După terminarea meciului, jandarmii argeşeni au găsit în parcarea sălii sporturilor din Trivale, o tabletă iPad, care avea pe ecran o poză cu o femeie de culoare. Presupunând că aparţine unui jucător de baschet, jandarmii au mers la vestiare şi au întrebat. Unul dintre jucătorii BCMU Piteşti a recunoscut tableta ca fiind a lui, introducând totodată codul de siguranţă pentru deblocarea tabletei şi amprenta digitală”, au scris pe facebook, jandarmii.

Tableta a fost înmânată baschetbalistului în stare de funcţionare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici