Un jucător de fotbal american a fost arestat pentru că a lătrat la un câine al poliţiei

Jucătorul echipei de fotbal american Florida Gators, Antonio Morrison, a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a lătrat către un câine al poliţiei şi apoi a opus rezistenţă poliţistului care dorea să îl reţină.

752 afișări
Imaginea articolului Un jucător de fotbal american a fost arestat pentru că a lătrat la un câine al poliţiei

Un jucător de fotbal american a fost arestat pentru că a lătrat la un câine al poliţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, un echipaj al poliţiei a răspuns unui apel privind un incident la un hotel din Gainsville aflat alături de un club de noapte. În momentul în care poliţistul William A. Arnold investiga un vehicul ce făcea obiectul apelului, un bărbat ce făcea parte dintr-un grup care trecea prin zonă s-a apropiat de maşina de patrulare şi a început să latre către un câine al poliţiei prin geamul deschis. Câinele a reacţionat lătrând, ceea ce i-a distras atenţia lui Arnold de la investigaţie. Poliţistul i-a cerut sportivului să aştepte în faţa maşinii de patrulare, iar bărbatul a opus rezistenţă atunci când Arnold a încercat să îi pună cătuşe. În ajutorul lui William A. Arnold au venit alţi doi poliţişti, iar Morrison a fost arestat, informează espn.com.

"Sunt extrem de dezamăgit de comportamentul lui Antonio Morrison. El a fost suspendat din echipă şi va rata cel puţin două meciuri", a declarat antrenorul formaţiei Florida Gators, Will Muschamp.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Art Forgey, a spus că sunt rare cazurile de hărţuire a unui câine al poliţiei. "Nu se întâmplă aşa ceva prea des. Departamentul de poliţie din Ganesville are cai şi aceştia sunt hărţuiţi câteodată. De obicei lumea nu se leagă de câini", a explicat Forgey.

Morrison le-a spus poliţiştilor că a lătrat la câine deoarece animalul a fost cel care a lătrat primul.

Antonio Morrison a mai fost arestat, la 16 iunie, după ce a lovit un angajat al unui club de noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici