Unii fotbalişti sunt pasionaţi şi de muzică. În timpul liber, Gareth Ainsworth de la Wycombe Wanderers este solistul unei trupe rock

  • Gareth Ainsworth este managerul echipei de fotbal Wycombe Wanderers
  • În timpul liber, el este solistul formaţiei rock The Cold Blooded Hearts
  • Porecla primită de Gareth Ainsworth de la fani este Wild Thing
  • Slaven Bilic e şi el component al unei trupe de rock
49 afișări
Imaginea articolului Unii fotbalişti sunt pasionaţi şi de muzică. În timpul liber, Gareth Ainsworth de la Wycombe Wanderers este solistul unei trupe rock

Gareth Ainsworth este cel mai vechi antrenor al unei echipe de fotbal din primele patru ligi engleze. Pe lângă fotbal, are timp să fie şi solistul vocal al formaţiei de rock and roll, The Cold Blooded Hearts.

În 2020, Ainsworth a promovat cu Wycombe Wanderers în a doua ligă engleză. Performanţa a fost una deosebita, cu atât mai mult cu cât bugetul echipei a fost unul modest. Fanii i-au făcut o surpriză plăcută celui poreclit Wild Thing.

Un fost antrenor al lui West Ham, Slaven Bilic, e şi el pasionat de rock. Chitarist convins, Bilic face parte din trupa croată Rawbau.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici