Val Kilmer a recunoscut că a suferit de cancer la gât

Actorul american Val Kilmer a confirmat că a suferit de cancer la gât şi că s-a vindecat, după ce anterior a negat cuvintele prietenului său, Michael Douglas, care a suferit şi el de acelaşi diagnostic, informează Variety.

50043 afișări
Imaginea articolului Val Kilmer a recunoscut că a suferit de cancer la gât

Val Kilmer a recunoscut că a suferit de cancer la gât

Actorul în vârstă de 57 de ani a produs confuzie în octombrie anul trecut când a negat spusele lui Michael Douglas, prietenul său, că vedeta suferea de cancer la gât, etichetându-l pe actorul în vârstă de 72 de ani drept „prost informat”.

Cu toate acestea, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe site-ul Reddit.com, actorul din 'Top Gun' a recunoscut că s-a vindecat de cancer şi a spus că Michael - care s-a vindecat de cancer în 2013 - credea că starea sa era mai rea decât a fost, de fapt.

Val a fost întrebat de un fan: ''În urmă cu ceva timp, Michael Douglas a pretins că sufereaţi de cancer în fază terminală. Care a fost povestea din spatele acestui lucru?'', iar Kilmer a răspuns: ''Probabil că încerca să mă ajute pentru că cei din presă se întrebau unde eram în ultimul timp, şi e adevărat că m-am vindecat de cancer, dar limba mea este încă umflată, deşi în curs de vindecare. Pentru că încă nu sunt cum eram de obicei oamenii cred că încă nu mă simt bine.''

Iniţial, Michael a pretins că Val ''suferea fix de ceea ce avea el'' şi a spus că lucrurile nu ''arătau prea bine''.

În luna ianuarie 2015, Val, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, dar a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de cancer.

În emisiunea TV 'An Evening with Michael Douglas', prezentată Jonathan Ross, în Londra, Douglas a spus: ''Lucrurile nu au stat aşa cum speram, dar m-am simţit bine. Val a fost un tip minunat, care suferă fix de ceea ce am avut eu, iar lucrurile nu par prea optimiste în privinţa lui. Rugăciunile mele merg către el. Din cauza asta nu aţi auzit prea mult despre Val în ultimul timp.''

După interviu, Val a scris pe Facebook o postare de 424 de cuvinte despre cum fostul său coleg a înţeles lucrurile greţi când au discutat despre un nodul din gâtul său.

''Îl iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat. Ultima oară când am vorbit cu el a fost în urmă cu doi ani, când l-am rugat să-mi rcomande un specialist pentru a obţine un diagnostic pentru un nodul pe care îl aveam în gât, care nu mi-a permis să îmi continui turneul cu piesa CITIZEN TWAIN. Am fost diagnosticat de o echipă la UCLA şi nu am cancer. Am încă limba umflată şi sunt în curs de recuperare.''

Val Kilmer a participat la sesiunea de întrebări şi răspunsuri pe Reddit ca parte a promovării versiunii cinematografice a spectacolului său teatru "Citizen Twain" despre scriitorul Mark Twain.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici