"Vecini de coşmar", lider în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Comedia Vecini de coşmar/ Bad Neighbors", cu Seth Rogen şi Zac Efron în rolurile principale, a intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 51 milioane de dolari.

588 afișări
Imaginea articolului "Vecini de coşmar", lider în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Zac Efron (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Viaţa unui tip cât se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care doreşte doar să aibă parte de linişte în propriul cămin, alături de soţie şi de bebeluşul lor, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii frăţiei (Zac Efron), care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

Filmul "Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider Man 2", de Marc Webb, a pierdut poziţia de lider şi ocupă locul al doilea, cu încasări de 37 de milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxofficemojo.com. Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou şi să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preţ: Spider-Man e singurul care îşi poate proteja concetăţenii şi New York-ul de indivizii periculoşi care ameninţă oraşul. De data aceasta, are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariţia vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter îşi dă seama că toţi duşmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

Locul al treilea în box office-ul nord-american este ocupat de comedia "Cealaltă femeie/ The Other Woman", regizată de Nick Cassavetes, cu încasări de 9,2 milioane de dolari. După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta (Leslie Mann), îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra bărbatului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei.

Drama "Heaven is for Real", de Randall Wallace, cu Greg Kinnear în rolul principal, cu încasări de 7 milioane de dolari de vineri până duminică, pierde o poziţie şi se situează pe locul al patrulea în clasament. Todd şi Sonja Burpo formează un cuplu al cărui fiu, Colton, susţine că a fost în rai în timp ce era pe punctul de a muri. El povesteşte despre lucruri care s-au întâmplat înainte de naşterea sa, pe care nu ar fi putut să le cunoască. Todd şi familia sa se văd nevoiţi să se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment miraculos.

Thrillerul SF "Căpitanul America: Războinicul iernii", de Joss Whedon, Anthony Russo şi Joe Russo, se situează pe locul al cincilea, cu încasări de 5,6 milioane de dolari. După evenimentele din cel mai recent film al francizei "Răzbunătorii" (2012), Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă, după ce a petrecut câteva decenii îngheţat în zăpezile Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să afle adevărul până nu este prea târziu, ceea ce îl va arunca în luptă împotriva unui adversar redutabil şi în acelaşi timp familiar, Războinicul iernii, interpretat de actorul de origine română Sebastian Stan.

Filmul de animaţie "Rio 2", de Carlos Saldanha, ocupă locul al şaselea în clasament, cu încasări de 5,1 milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) şi cei trei pui ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că este timpul ca puii să înveţe să trăiască în sălbăticie, ca orice pasăre liberă, şi astfel propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe pui, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

Comedia "Moms' Night Out", de Andrew şi Jon Erwin, se situează pe locul al şaptelea în box office, cu încasări de 4,2 milioane de dolari. Allyson şi prietenele ei - căsătorite şi cu copii - plănuiesc o seară de distracţie a mamelor, departe de grijile familiei. Dar pentru a putea ieşi în oraş câteva ore, soţii lor trebuie să facă un singur lucru, în aparenţă atât de simplu: să aibă grijă de copii câteva ore pe cont propriu.

Locul al optulea în clasament este ocupat de filmul de animaţie "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy", de Dan St. Pierre şi Will Finn, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de simpaticii ei prieteni - Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea - Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul. Filmul va avea premiera în România pe 23 mai.

Filmul SF "Divergent", în regia lui Neil Burger şi cu Shailene Woodley şi Kate Winslet în rolurile principale, coboară două poziţii, de pe locul al şaptelea pe locul al nouălea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari, de vineri până duminică. Bazat pe bestsellerul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul "Divergent" aduce pe marile ecrane lupta unei adolescente pentru a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care se ghidează lumea în care trăieşte. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi atribuită doar o singură calitate, ca urmare, nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor "divergenţilor" şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu.

Filmul "Zona de pericol/ Brick Mansions", în regia lui Camille Delamarre, se situează pe locul al zecelea, cu încasări de 1,4 milioane de dolari. Această producţie este ultimul film terminat al regretatului actor Paul Walker, decedat anul trecut într-un accident de maşină. În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoşi criminali, în cartierul Brick Mansions. Incapabile să ţină sub control violenţele, autorităţile au înconjurat cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul oraşului de locuitorii din Brick Mansions, degeneraţi care îşi fac singuri legea. În această comunitate dură, şeful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. După un ultim jaf, drumurile lui se întretaie cu cele ale poliţistului sub acoperire Damien Collier (Paul Walker). De fapt, cei doi au ceva de împărţit din trecut, iar graniţa dintre justiţie şi răzbunare poate fi foarte uşor de trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici