Vedetele din SUA, supărate rău pe preşedintele Trump după asaltul dat asupra Capitoliului. „Trebuie să oprim asta”

  • Vedetele din SUA sunt revoltate de asaltul Capitoliului
  • John Legend spune că toţi cei care îl susţin pe Trump, susţin distrugerea ţării
  • Selena Gomez atacă reţelele de socializare
  • Michael Moore spune că Trump e singurul vinovat
1301 afișări
Imaginea articolului Vedetele din SUA, supărate rău pe preşedintele Trump după asaltul dat asupra Capitoliului. „Trebuie să oprim asta”

Vedetele din SUA, supărate rău pe Trump după asaltul asupra Capitoliului. „Trebuie să oprim asta”

Vedetele din America sunt revoltate. Asaltul Capitoliului le-a socat, le-a scos din sărite.
 
„Dacă încă îl susţii, nu eşti patriot ci eşti complice la încercarea de a distruge ţara”, a transmis John Legend într-o postare făcută pe Twitter.
 

 
Scriitorul american Saeed Jones este şi mai tranşant.
 
Spune că oamenii de culoare nu pot nici măcar să doarmă liniştiţi de frica poliţiei. Dar când vine vorba de naţionaliştii albi, poliţiştii nu-şi mai găsesc nici măcar cătuşele.
 
Selena Gomez pe de altă parte atacă reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Twitter despre care spune că au dezamăgit America.
Asta pentru că au permis oamenilor organizarea asaltului de la Capitoliu.
 
Twitter a suspendat ulterior contul lui Trump pentru 12 ore, iar Facebook şi YouTube au eliminat mai multe clipuri în care apăreau susţinătorii preşedintelui. Şi regizorul Michael Moore şi-a transmis online părerile, într-un live făcut pe Facebook despre tentativa de „lovitură de stat”.
 
 
 
 
„Aceşti republicani, prieteni, îmi pare rău dar trebuie să-i oprim. Trebuie să oprim asta. Trebuie să-i facem pe oameni să se oprească din a-I mai vota.
 
Ei sunt în spatele a tot ce se întâmplă. Trump este în spatele lor.”, a afirmat revoltat Michael Moore.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici