VIDEO Robbie Williams, în lacrimi pe scenă, în faţa a 50.000 de spectatori, în timpul unui omagiu adus victimelor atacului din Manchester: Toţi suntem un întreg! Noi suntem Manchester!

Cântăreşul britanic Robbie Williams a adus un omagiu emoţionant pe scenă, vineri seară, în cadrul unui concert susţinut de acesta în Manchester, ca parte a turneului său Heavy Entertainment Show Tour, victimelor atacului comis de teroristul sinucigaş Salman Abedi, pe 22 mai, în Manchester, potrivit The Independent.

1319 afișări
Imaginea articolului VIDEO Robbie Williams, în lacrimi pe scenă, în faţa a 50.000 de spectatori, în timpul unui omagiu adus victimelor atacului din Manchester: Toţi suntem un întreg! Noi suntem Manchester!

Robbie Williams, în lacrimi pe scenă, în faţa a 50.000 de spectatori, timpul unui omagiu adus victimelor atacului din Manchester: Toţi suntem un întreg! Noi suntem Manchester

Robbie Williams a schimbat versurile melodiei 'Strong' într-un omagiu emoţionant adus victimelor atacului terorist din Manchester

Cântăreţul britanic a dedicat melodia sa „Angels” celor care au fost ucişi de teroristul sinucigaş Salman Abedi în urmă cu aproape 2 săptămâni, dar s-a înecat de emoţie în timpul interpretării melodiei, iar mii de fani de pe Stadionul Etihad au cântat pentru el.

În videoclipurile şi imaginile postate de reţelele de socializare de către fanii care au participat la spectacol, Robbie poate fi văzut cum se luptă să nu cadă pradă lacrimilor şi emoţiilor.

 

 

 

Stuart Rowson, unul dintre participanţii la concert, a scris alături de un video postat pe Twitter: "Robbie Williams în lacrimi se chinuie să cânte 'Angels' - după ce a dedicat melodia victimelor şi familiilor atacului din Manchester."

Un alt videoclipa fost distribuit de David Raven, care a scris: "Cântăreţul Robbie Williams, emoţionat, a dedicat melodia Angels victimelor atacului terorist din Manchester, în lacrimi pe scenă. I-a lăsat pe cei 50.000 de participanţi să încheie melodia. Toată lumea plânge."

Jess Spreadbury a scris la rândul său pe Twitter: "robbiewilliams nu a putut cânta la propriu Angels în timp ce stătea pe scenă cu lacrimi în ochi, dar i-a lăsat pe fani să o cânte pentru el! Toţi suntem un întreg!”

În timpul spectacolului, în prima seară a turneului său Heavy Entertainment Show, Williams i-a rugat pe fani să i se alăture pentru a cânta meldoia sa, Strong.

El a schimbat versurile în "Manchester we're strong, we're strong, we're strong", cuvintele apărând pe ecrane ca mulţimea să le poată vedea.

La începutul concertului, Williams a declarat: "Noi suntem Manchester şi nu ne e frică."

Vedeta pop a distribuit şi o imagine cu el pe Twitter după spectacol, alături de curcubeul care se formase pe cer deasupra stadionului. Alături de fotografia percutantă, el a scris simplu "Manchester" şi a pus un emoji tip inimă.

Robbie Williams va participa alături de foştii săi colegi de trupă din Take That la concertul caritabil One Love Manchester, programat pentru duminică. El i se va alătura Arianei Grande la evenimentul caritabil, ce are loc la două săptămâni de la concerul acesteia de pe Manchester Arena, care a devenit ţinta atacatorului sinucigaş, Abedi, care a omorât 22 de oameni şi a rănite peste 100.

Katy Perry, Justin Bieber, Coldplay, Miley Cyrus şi Little Mix vor face şi ei parte din cadrul evenimentului caritabil, ce va avea loc pe Old Trafford Cricket Ground.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici