VIDEO Tim Cook, CEO-ul Apple, dezvăluie cine este responsabil de tweet-urile târzii ale preşedintelui american Donald Trump

Într-un interviu susţinut în faţa bsolvenţilor Institutului Tehnologic din Massachusetts (MIT), Tim Cook a dezvăluit cine este responsabil de tweet-urile târzii ale preşedintelui american Donald Trump, scrie Huffington Post.

831 afișări
Imaginea articolului VIDEO Tim Cook, CEO-ul Apple, dezvăluie cine este responsabil de tweet-urile târzii ale preşedintelui american Donald Trump

VIDEO Tim Cook, CEO-ul Apple, dezvăluie cine este responsabil de tweet-urile târzii ale preşedintelui american Donald Trump (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

CEO-ul Apple a spus că nu îşi dă seama cum studenţii universităţii din Cambridge reuşesc să plănuiască faimoasele farse atent elaborate de la sfârşitul anului - cum ar fi plasarea unei elice pe acoperiş circular al instituţiei de învăţământ.

“Sau cum, evident, aţi preluat contul de Twitter al preşedintelui. Sunt sigur că studenţii se ocupă de el, deoarece majoritatea tweet-urilor sunt postate la trei dimineaţa“, a spus Cook.

De asemenea, CEO-ul le-a oferit absolvenţilor câteva sfaturi utile în ceea ce priveşte efectele mediului online asupra vieţilor lor.

“Internetul permite atâtea lucruri şi a împuternicit atâtea persoane. Dar poate fi, de asemenea, un loc în care regulile de bază ale decenţei sunt suspendate, şi ca urmare minciuna şi negativitatea se dezvoltă“.

Timp Cook a încurajat absolvenţii să nu lase “zgomotul să îi întoarcă din drum“ sau să se “piardă în aspectele triviale ale vieţii“.

“Nu îi ascultaţi pe troli şi, pentru numele lui Dumnezeu, nu deveniţi unul. Calculaţi impactul pe care îl aveţi asupra umanităţii nu în like-uri, ci în vieţile pe care le atingeţi, nu în popularitate, ci în oamenii pe care îi serviţi“, a conchis Cook.

Puteţi urmări întregul discurs în videoclipul de mai jos:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici