WhatsApp beta pentru Android suportă acum apeluri video

Noile versiuni beta ale WhatsApp pentru Android includ funcţie de apeluri video. Până acum cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume permitea doar apeluri audio.

1662 afișări
Imaginea articolului WhatsApp beta pentru Android suportă acum apeluri video

WhatsApp beta pentru Android suportă acum apeluri video (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit Android Police, nu toţi utilizatorii de WhatsApp beta beneficiază de noua funcţie, ci doar un număr restrâns.

Se pare că versiunea 2.16.318 (451462) include apeluri video, iar aceasta funcţionează pe majoritatea smartphone-urilor cu Android, scrie Go4it.

În cazul în care nu mai aveţi răbdare până când funcţia vine în versiunea publică a aplicaţiei, puteţi descărca versiuni beta de aici: http://bit.ly/2eFm5ls.

Cea mai recentă este din 24 octombrie 2016.

Sursa: http://bit.ly/2eB4qOY

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici