Prognoza METEO pentru luna august. ANM: Ne aşteaptă temperaturi mai mari decât cele obişnuite şi ploi puţine

  • Temperaturile vor fi mai mari decât cele obişnuite pentru luna august.
  • Ploile vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice şi în zona montană aferentă.
  • Între 17 şi 24 august, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână.
3657 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO pentru luna august. ANM: Ne aşteaptă temperaturi mai mari decât cele obişnuite şi ploi puţine

Foto: Mediafax

METEO: Vremea în România 3-10 august

Între 3 şi 10 august, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate, local, în sud, dar şi uşor mai coborâte în centru, vest şi nord-vest, potrivit meteorologilor.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice şi în zona montană aferentă. Excepţie vor face regiunile nord-estice, unde cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

METEO: Vremea în România 10-17 august

În perioada 10 – 17 august, temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestui interval.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare, mai ales în jumătatea vestică a ţării. În regiunile sud-estice cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

METEO: Ploi puţine în a doua parte a lunii. Vremea în România 17-24 august

Între 17 şi 24 august, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile

METEO: Vremea în România 24-31 august

În perioada 24 – 31 august, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice şi vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, în rest.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici