Prognoză METEO specială pentru Bucureşti. Urmează încă trei zile de caniculă în Capitală

Temperaturile maxime vor ajunge la 39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, potrivit prognozei pe trei zile emise, vineri, de ANM.

4651 afișări
Imaginea articolului Prognoză METEO specială pentru Bucureşti. Urmează încă trei zile de caniculă în Capitală

Prognoză METEO specială pentru Bucureşti. Urmează încă trei zile de caniculă în Capitală

Astfel, de vineri, de la ora 10.00, până duminică, la ora 22.00, vremea în Bucureşti se va menţine caniculară, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime vor fi de 36-37 de grade, iar duminică de 38-39 de grade. Minimele termice nu vor coborî sub 20 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în cursul serii de sâmbătă, când vor fi posibile fenomene specifice instabilităţii atmosferice.

CITEŞTE ŞI: Prognoza METEO în luna august. Temperaturi mai ridicate decât cele normale

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici