Protest în Parlament: Un bărbat s-a aruncat de la balcon, strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor" - FOTO ŞI VIDEO

Un accident a avut loc, joi, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, o persoană aruncându-se de la unul din balcoanele sălii, strigând "Boc, aţi luat drepturile copiilor". În acel moment Emil Boc se afla la pupitrul Parlamentului şi începuse un discurs.

1460 afișări
Imaginea articolului Protest în Parlament: Un bărbat s-a aruncat de la balcon, strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor" - FOTO ŞI VIDEO

Accident în Parlament: Un bărbat s-a aruncat de la balcon, strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor" - FOTO ŞI VIDEO

12:35 - Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu, a declarat că angajatul TVR Adrian Sobaru are fracturi la nivelul oaselor frontale, nasului şi globilor oculari, însă nu are nicio leziune care să îi pună în pericol viaţa.

12:15 - Moţiunea de cenzură a fost respinsă de Parlament, a anunţat vicepreşedintele Senatului Petru Filip, precizând că au fost zero voturi pentru şi zero împotrivă.

11:35 - Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că starea bărbatului care s-ar fi aruncat de la balconul plenului Parlamentului este stabilă şi este conştient.

11:30 - Şedinţa plenului reunit pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată.

11:20 - Parlamentarii au comentat incidentul întâmplat la şedinţa consacrată dezbaterii moţiunii de cenzură, mulţi dintre ei văzând momentul în care un tânăr s-a aruncat de la balcon. Au fost şi parlamentari care au izbucnit în plâns imediat după incidentul din Parlament, printre aceştia aflându-se Teo Trandafir şi Ecaterina Andronescu.

11:00 - Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a suspendat şedinţa Parlamentului şi a convocat Birourile Permanente, pentru a decide continuarea sau suspendarea definitivă a dezbaterii moţiunii de cenzură.

Premierul Emil Boc a afirmat, după accidentul înregistrat în Parlament, că cel mai important lucru în acest moment este să fie salvată viaţa persoanei care a căzut de la unul din balcoanele sălii.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat că bărbatul este conştient.

10:50 - Bărbatul căzut de la balconul plenului Parlamentului a fost preluat de echipajul SMURD şi va fi transportat la spital.

10:40 - la faţa locului au venit un echipaj medical de la SMURD, care i-a acordat bărbatului primul ajutor.

Potrivit unor surse, bărbatul căzut de la balcon este angajat ca electrician la TVR. Această informaţie nu a fost confirmată deocamdată oficial.

Video stirileprotv.ro

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, un bărbat s-a urcat la unul din balcoanele sălii de plen, de unde a strigat "Boc, aţi luat drepturile copiilor". Bărbatul purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Libertate".

Imediat după aceasta, în jurul orei 10:30, bărbatul pare să se fi aruncat de la balconul plenului, în cădere strigând "Libertate". Mircea Geoană a cerut la microfon apelarea serviciului de urgenţă 112.

În cădere, bărbatul a rupt un pupitru.

VEZI AICI IMAGINI LIVE DIN PARLAMENT

Imediat după accident, în jurul bărbatului s-au strâns mai mulţi politicieni, printre care premierul Emil Boc, preşedintele PSD Victor Ponta, Varujan Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici