Văcaru (PSD): Nu votez moţiunea. Între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis, aleg Grindeanu/ Bănicioiu (PSD): Nu voi vota această moţiune. De ce să fiu exclus din PSD? Cine să mă dea afară?

Deputatul PSD Alin Văcaru a declarat miercuri că este decis să nu nu voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

2598 afișări
Imaginea articolului Văcaru (PSD): Nu votez moţiunea. Între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis, aleg Grindeanu/ Bănicioiu (PSD): Nu voi vota această moţiune. De ce să fiu exclus din PSD? Cine să mă dea afară?

Văcaru (PSD): Nu votez moţiunea. Între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis, aleg Grindeanu/ Bănicioiu (PSD): Nu voi vota această moţiune. De ce să fiu exclus din PSD? Cine să mă dea afară? (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Nu votez moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Avem de ales între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis. Eu aleg Grindeanu", a declarat Alin Văcaru, vicepreşedinte al PSD Gorj şi deputat.

Întrebat dacă nu îi e teamă că va fi exclus din partid în urma deciziei de a nu vota moţiunea, Văcaru a răspuns: "Să fiu exclus pentru că vreau binele partidului? Că vreau să avem un guvern PSD-ALDE?".

Deputatul PSD de Gorj Alin Văcaru a refuzat să semneze, duminică, moţiunea de cenzură pe care PSD a depus-o împotriva Guvernului Grindeanu. Deputatul Alin Văcaru se declarase, anterior, în favoarea ”rămânerii lui Sorin Grindeanu”, spunând că retragerea sprijinului politic nu se decide într-o singură şedinţă. "Mă aşteptam să fim întrebaţi dacă suntem de acord. Ne-am pripit şi ne-am făcut de râs", a spus Văcaru.

Bănicioiu (PSD): Nu voi vota această moţiune; De ce să fiu exclus din PSD? Cine să mă dea afară?

"Nu voi vota această moţiune pentru că mi se pare de-a dreptul ciudat să îţi dai jos propriul Guvern. Nu pot să merg la aventura asta, îmi pare rău. (…) Dar de ce să fiu exclus din PSD? De ce? Totuşi eu am fost într-un singur partid politic, PSD. Cine să mă dea afară? Pentru că am o părere diferită?", a declarat deputatul PSD Nicolae Bănicioiu.

Niciun parlamentar PSD din Caraş-Severin nu votează moţiunea de cenzură

Toţi cei patru parlamentari PSD din judeţul Caraş-Severin au luat miercuri decizia de a nu vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

"Ne-am hotărât. Toţi parlamentarii PSD din Caraş-Severin vom vota împotriva moţiunii", a declarat deputatul Ion Spânu.

Judeţuţ Caraş-Severin este reprezentat în Parlamentul României de deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele filialei judeţene a PSD, de senatorul Ionuţ Chisăliţă, de deputatul Luminiţa Jivan şi de deputatul Ion Spânu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici